Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie potrafie mu pomoc

tata chce popełnic samobojstwo

Polecane posty

moja mama odeszła od taty po 30 latach malzenstwa moj tata kiedys mial problem z alkoholem ale leczyl sie i od 6 lat nei pije jednak moja mama powiedziala ze ona juz go nei kocha i nie potrafi z nim zyc i tydzien temu powiedziala mu to i odeszła od niego a moj tata zalamal sie pierwszy raz probowal sie zabic od razu w ten sam dzien naszczescie moja sasiadka go znalazla teraz razem zrodzenstwem siedzimy przy nim na zmiane kazdy z nas ma rodzine proponowalismy mu zbey zamieszkal z nami ale on nie ma wogole checi do zycia nie pomaga nic tlumaczenie ze ma nas wnuki itd tata nie chce isc do psychologa nie mowi o niczym innym tylko o smierci sama niewiem co robic kocham tate nad zycie i nie wyobrazam sobie zycia bez niego a niewiem jak mu pomoc

Gość dupajasia666
Moja mama tez chciała trafiła do psychiatry, teraz jest ok więc za Ciebie tez trzymam kciuki

Gość aha tak jasne
Skontaktuj się z psychologiem, powinien doradzić co robić w takiej sytuacji. Niestety, nie mam pojęcia jak mogłabys pomóc swojemu tacie. Trzymam kciuki.

Gość dupajasia666
niestety psycholog to za mało, tu trzeba leczyc farmatologicznie:(

Gość ja też trzymam kciuki
żeby wszystko dobrze sie skończyło.Nie wiem co Ci napisać,nie wyobrażam sobie być na Twoim miejscu..

moj tata ma 3 wspanialych wnuków i 4 ja mam urodzic w pazdzierniku brat bierze slubw sierpniu blagamy tate by nei odbieral wkunom dziadka probowalam juz nawet tzn szantazu ze jesli go zabraknie ja sie zalamie i niewiem czy dotrzymam tej ciazy ale on na to ze mamy mu wszytsko wybaczyc ale dla neigo zycie stracilo sens zycia najgorsze sa noce bo wtedy on kladzie sie niby spac a my tylko co jakis czas wchodzimy do pokoju i sprawdzamy czy zyje

moja mama nie che wrocic poznala jakiegos luja i zyje z nim a od nas nie odbiera nawte telefonu

Gość dupajasia666
nie pozostaje nic innego jak siła go zabrac do lekarza, napewno to nie bedzie łatwe ale może jak przepisze mu leki to sie opamięta, porozmawiajcie z mama nich wróci albo porozmawia z ojcem. Odeszła do innego faceta??

Gość aha tak jasne
Albo lekarza przyprowadzić do niego, umówić wizytę domową, chyba tak można.

Gość ikjghvbbuinhnj
na poczatek dawaj mu duzo magnezu. moze to zabrzmi smiesznie ale to naprawde dziala, uspokaja jak cholera i wogole diablenie jakos poprawia nastroj (nie wiem jak dlaczego ale tak dziala). Tylko musi byc podawane w dosc duzych dawkach tak gdzies z 500 mg magnezu dziennie czyli jak kupisz takie "magne B6" to z 10-12 tabletek dziennie niech je. sprobuj i zobaczysz ze mowie prawde

Gość dupajasia666
nic innego w tym przypadku nie pomoże tylko lekarz, albo znajdzcie mu jakies zajęcie, niech nie mysli o Twojej mamie

Gość dupajasia666
ikjghvbbuinhnj nie wiem czy wiesz ale nawet z magnezem można przedwkowac!!!!!!!!!! więc nie wiem skad taki pomysł!!!!

Gość ikjghvbbuinhnj
aha i jeszcze jedno w usa odchodzi sie od tych wszystkich blokerow wychwytu zwrotnego serotoniny lekow psychotropowych) w takich wlasnie glebokich depresjach a podaje sie wlasnie wlewki magnezu i podobno diamteralnie poprawia to wyniki leczenia ludzi z problemami.

Gość ikjghvbbuinhnj
dupajasia nie odzywaj sie jezeli nie wiesz o czym mowa. Moja mama miala te same problemy i zostala wyleczona wysokim dawkami magnezu, nie stosowala zadnych innych lekow. Poza tym dawki do ponad 1000 mg na dobe nie maja ZADNYCH efektow ubocznych

Gość dupajasia666
masz pecha jestem na drugim roku medycyny mądralo

Gość ikjghvbbuinhnj
masz pecha bo ja jestem na 6tym :)

Gość ikjghvbbuinhnj
farmakologii jeszcze nie liznelas wiec nie madrz sie tutaj. narazie tylko anatomie fizjologgie bilogie biochemie i inne duperele bardziej lub mniej licealne mialas wiec nie pouczaj mnie

no to inaczej mamy nie zmusisz... A jakbyś zainicjowała spotkanie?? taty z mamą? Zadzwoń do niej z innego telefonu i podaj sie za kogos innego i sie umów na dany dzien w danym miejscu...A potem to samo zrób tacie

Gość vvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
O Boże - idżcie do psychiatry po jakąś tabletę bo se ojca zatłuczecie z waszymi wnukami, które on ma gdzieś bo jest chory po prostu i nikt mu nie umie pomóc jakoś skutecznie, ale każdy sobie myśli nie wiem co :(

tata bral wczesniej magnez nie pamiaetam nazwy spotaknie z mama nawet jak sie spotkaja to boej sie ze tylko pogorszy to wszystko mama jest zakochana jak jakas glupia nastolatka ma poprostu nas i tate gdzies poza swoim facetem nie widzi swiata powiezdiala nam tylko ze ma prawo sobei ulozyc na nowo zycie jak sie spytalam czy nawt jak to ma kosztowac zycie taty to ona na to ze nawet wtedy niewiem jak z psychologiem mieszkamy an wsi i ciezko bezdie zeby jaki kolwiek psycholog przyjechal do domu a do vvvvvvvvvv sluchaj dotychczas dla taty wnuki mialy duza wartosc i niesttey ale zeby mu pomoc chwytamy sie wszytskiego

jak sie nei myle to te tableti to maily nazwe biovital magnez czy jakos tak wiem ze neidawno weszły na rynek

Gość boze
co ja mam robic moja mama chce sie zabic

Gość gość
Samobójstwo jest grzechem bo Jezus był przybity do Krzyża za nasze grzechy, przykazanie dał nie zabijaj siebie ani innych, Bóg się objawił i przemówił do Vassuli Ryden w latach 1985-2014 i jest 110 zeszytów, oto fragment orędzia Jezusa i zwraca się do każdego człowieka: JEZUS: "Moje dziecko, pójdź ty który słuchasz Moich słów lub je czytasz, znowu ukazałem w tym świadectwie Moją miłość do ciebie, nie mów że jestem zbyt daleko aby kochać, bo właśnie w tej chwili moje oczy, spoczywają na tobie ze szczególną czułością i uczuciem, których nigdy w pełni nie będziesz mógł zrozumieć, czy powinienem powrócić żeby cię odkupić? Bez najmniejszego wahania dla ciebie samego przyszedłbym powtórzyć Moją mękę, dla ciebie samego."(22.10.90). JEZUS: "„Doświadczę twoją prawość. Chcę, abyś był jak książę lub księżniczka, kiedy przyjdziesz spotkać się ze Mną, gdy odejdziesz z tego życia. Chciałbym, abyś był odziany w królewską purpurę, weseląc się radością twego Pana. Chcę, żeby cię napełniło Boskie światło tak, byś promieniał nim wewnątrz i od zewnątrz. Oczekuję, że będziesz wierny Moją Wiernością, bez zarzutu, na Mój Doskonały Obraz – czysty z Czystym.”5.05.2001 JEZUS: "namaszczę cię, Mój klejnocie, i pobłogosławię"25.09.97 "I jak niegdyś umieściłem cię z czułością w łonie twej matki, żebyś się tam karmił i wzrastał, tak umieszczę cię w Moim Sercu."25.09.97 - Całość Orędzi Jezusa w wersji elektronicznej: www.vassula.pl albo wpiszcie w google: prawdziwe życie w Bogu on line

Gość Twój Ojciec
Zabij sie k****.

Gość Anonim

Zadzown na 112 mój tata dziś chci to zrobić ....