Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panikaro-lina

Osiemnastka!

Polecane posty

Gość panikaro-lina

Witam. Za 3 miesiące organizuję swoją osiemnastkę (wiem, że to jeszcze niby dużo czasu, ale chcę mieć wszystko 'dopięte na ostatni guzik', tak by imprezę można było nazwać niezapomnianą). Planuję ją zorganizować pod hasłem: KICZ-Party. Z tym, że nie chcę uzyskać efektu KICZU za sprawą muzyki disco-polo. Chodzi mi bardziej o kicz lat 80-tych: plastik, fluorescencyjne kolory, itp. Mam jednak wiele wątpliwości. Część "serwowanych" piosenek będzie to muzyka najnowsza /ta z radia, list przebojów,itp/ ale zdecydowana większość to piosenki z lat 80. /Pet show boys, madonna, michael jackson, modern talking/. Czy znacie jakieś fajne tytuły piosenek, właśnie z lat 80, czy 70-tych, ktore nadają się do tańca? Prrrroszę ślicznie o tytuły... Ponadto zastanawiam się nad zajęciem dla gości (robię na ok.25 osób). Wiadomo, że sam taniec nie wystarczy. Goście pewnie i tak zajmą się sobą, ale chciałabym ich jakos zająć, nie wiem tylko czym. Planuję urządzić karaoke. Ale cos jeszcze oprocz tego. Znacie jakies zabawy na takie imprezy (ale takie zeby sie nie ośmieszyć...by nie zrobił się z tego "oczepiny", gdy wszyscy są juz pijani, a z zabawy robi się chamski festyn). Zastnaawiam sie tez nad jedzeniem. Co warto podać? Z góry dziekuje za odpowiedzi i pomoc. Z pewnościa wiele razy pytano o tego typu rzeczy, ale mysle że warto odświeżać wątek, bo czasy sie zmieniają w błyskawicznym tempie i to co było szalone kilka miesięcy temu, teraz jest juz nudne (w przypadku imprez osiemnastkowych). A odpowiadajac pomożecie nie tylko mi, ale i innym przyszły jubilatom. Pozdrawiam! :)

najlepiej podstaw jakiś autobuś, żeby mieli sie na czym wyżyć :D

nie, to jest głupi pmysł :) któryś ci odleci i trzeba karetke wezwać i po zabawie :D a potem policja i dochodzenia :) na 18 to tylko alko

Gość panikaro-lina
ojeeej, ale zabawne. Mój sobowtór się wypowiada. Taa...faktycznie "genialny", "genialny" pomysł. ;/ z tym pokerem niezła myśl! ;b