Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

mam złe warunki mieszkaniowe

Polecane posty

Gość ewaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

chcialabym abyscie pisali tutaj w jakich warunkach zyjecie i jak sobie z tym radzicie?

mieszkam na wsi z rodzicami ... planuje w najblizszym czasie sie stad wyprowadzic ... tylko nie wiem gdzie, ale pewnie jakis karton sie znajdzie a z mostem juz nie ebdzie problemu .

Gość a mnie nie dawno eksmitowali..
tez nie wiem gdzie pojde. mostow u mnie dostatek ;)

Gość sisilyyyy
nie mam przedpokoju mieszkanie przejsciowe czyli z pokoju do pokoju brak cieplej biezacej wody mieszkanie w podwoerzu na niskim parterze..czyli jak dzieci graja na podrowku w pilke czasmai stukna o okno:O szans na zamiane brak

Gość pytający12345
mam grzyba w mieszkaniu

Mieszkanie około 110m, 3 pokoje ( dwa z nyżą), kuchnia, łazienka, ubikacja, stary blok, obskurna kamienica, przydałby się remont:)

Gość Ciekawa dziewczynaa
Mam male mieszkanie.. slepa kuchnia, pokoj i wc, brak miejsca na wanne czy chociazby prysznic. Mieszkamy w trojke. Na scianie grzyb, okna drewniane, ktore po zimie sie sypią.. brak perspektyw na cos lepszego :o

Gość sisilyyyy
wlasnie szkoda ze nie mamy sznas na inne mieskzanie na moje nikt nie przyjdzie bo podworze i niski parter wiec jak dzwonia anwet to pierwsze sa pytania gdzie sa okna wyjsciowe a jak powiem to dziekuje i nara:( zaczynam myslec ze nigdy sie stad nie wyniose,

Gość Ciekawa dziewczynaa
Na moje tez nikt o zdrowym umysle sie nie zamieni... w dodatku z chora psychicznie sasiadka, ktora przynajmniej raz w tygodniu wysyla do mnie policje.. :o

Gość sisilyyyy
a wiesz co jest najgorsze, ze ja juz nie mam sily dawac tych ogloszen i chodzic do mzbk a onitylko mowia zeby zcekac i tak czekam 4 lata:( a moja rodzina mnie dobija bardziej bo twierdza ze to moje zle nastawienie powoduje ze tak jest

Gdy jestem w Polsce, to mieszkam u rodzicow - mieszkanie jest dwupoziomowe (jakies 130 metrow), moja jest gora (lazienka, jeden duzy pokoj dzielony na strefy, okolo 30 metrow i mala kuchnia), rodzice z babcia mieszkaja na dole. W UK mieszkam ze swoim facetem w 2 bedroom flat (dwie sypialnie i salon), ale cholery dostaje, bo jest to mieszkanie wynajmowane i nie mozemy robic remontu/ montowac polek, w lazience nie ma terakoty tylko wykladzina dywanowa... masakra.:-O

Gość Ciekawa dziewczynaa
Szkoda gadać.. żeby zalatwić sobie mieszkanie trzeba mieć znajomości.. lub poprostu czekać. U nas okres oczekiwania to do 5 lat.. chyba im się w głowach poprzewracało.. oczywiście mieszkanie do generalnego remontu.. A na inne nie mamy szans.. bo dają je rodziną od 4 osób.. to co, mam sobie strzelić następne dziecko, żeby sie zlitowali?! To chore.. Ale co tam.. na 25m2 w 3 osoby nie jest źle :o

Gość sisilyyyy
ja sie nawet nie kwalifikuje do mieszkania bo ammy 42m2 i 3 osoby czyli nie przekrzcamy ilosci soob/ m2 wiec wniosku zlozyc nie moge:O i co ja mam robic? ja bym nawet wziela do remontu ale co z tego jak maisto mowi ze nie ma wolnych lokali, oczywiscie nie jest to prawda:O

Gość Ciekawa dziewczynaa
sisilyyyy jakbyś dała do koperty, to migiem jakiś lokal by się znalazł..

Gość sisilyyyy
dalabym ale nie wiem komu, poza tym do tego trzeba miec super znajomosci a ja ich nie mam:O probowalam tez z eksmisji tez nic, zwodza mnie juz 8 mc ,:O juz nie mam sily, ryczec sie chce

Gość 22ja mam
ok 84 metrów mieszkam z babcią i mamą a do swojej dyspozycji mam pokój o wielkości piwnicy :O czyli ok 5 m2 a bierzącej niezastawionej powierzchni jest ok 1m2 załamka niby chałupa wielka a ja się w klitce gliżdze, a i narazie brak szansy na jakąkolwiek zmianę

Gość sisilyyyy
:(

Gość gość
Mieszkam w rozsypujacym się mieszkaniu . Kupiłam mieszkanie do remontu i nie stać mnie na remont . Brak paneli , okna nieszczelne i wieje strasznie ( na wymiane nie stać ) . Łazienka PRL., choć cieszę się nawet z tego , bo niektórzy w ogóle nie mają mieszkania