Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda0605

JAJNIK BOLI JAK CHOLERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Polecane posty

Gość mloda0605

DZISIAJ ZACZOL MNIE CHOLERNIE BOLEC LEWY JAJNIK MAM 17 DZIEN CYKLU WIEC TO CHYBA RACZEJ NIE Z TEGO POWODU ZE JEST POLOWA (PRZY POLOWIE CZASEM BOLI)... CO MAM ZROBIC ZEBY PRZEZYC NOC BO PRZECIEZ TERAZ NIE POJDE DO ZADNEGO LEKARZA!!! I CZY LEKARZ RODZINNY MI COS PORADZI???????????? BO NA TERMIN DO GINEKOLOGA TRZEBA CZEKAC :(:(:(

Gość Z MOCNYM BOLEM
GINEKOLOG PREZYJMIE CIE OD RAZU...MOZE ROBI SIE TORBIRL...?!

Gość mloda0605
WZIELAM JUZ APAP O 17.30 I NIC :( NOSPA MI NIGDY NIE POMAGA NA BOL NAWET PRZY OKRESIE... WLASNIE STRASZNIE SIE BOJE ZE TORBIEL :( A MOZLIWE ZE BOLI TAK OD NADZERKI??? BO ROK TEMU MIALAM STWIERDZONA....

Gość Z MOCNYM BOLEM
TAK MOZLIWE JA MIALAM I TO I TO I ZAWSZE BOLALY JAJNIKI IDZ DO GINA NAWET PRYWATNIE!

Gość mloda0605
TYLKO JAK JA MAM TERAZ PRZEZYC NOC JAK SIE RUSZAC NIE MOGE WOGOLE??? :(:( MOZE NAJPIERW ISC DO LEKARZA RODZINNEGO BO MI SIE WYDAJE ZE TO JAJNIK A JAK TO JAKAS SLEDZIONA CZY JELITO CZY CO? :/ I DO TEGO LECI MI TAKI PRZEŹROCZYSTY LEPKI ŚLUZ :(:(

Gość błahahahahahahaha
Śledziona :D :D :D

Młoda-mi też tak bolało, i też lewy.W zeszłym roku Poszłam na usg do gina, wyszła mała torbielka. Powiedział, że nic groznego,ale biorę tabletki anty,żeby wyregulować poziom hormonów. Od tej pory spokoj az do zeszlego miesiaca. No tak bolalo jak nigdy.Poszlam znow do gina, to mialam powiekszony prawy jajnik (chociaz bol byl z lewej strony). A lewy czysty,wiec tez niewiele z tego rozumiem. Chyba pojde do innego gina,ktory mi to wyjasni.

Gość mloda0605
FAKT1 JA BRALAM ANTY ROK TEMU I ROK TEMU PRZESTALAM JE BRAC TO MOZE HORMONY MI SWIRUJA I TO Z TEGO SIE ZROBILA TORBIEL???? ALE NIE WIEM CZY JAK POJDE JUTRO Z RANA DO JAKIEGOS GINA TO MNIE PRZYJMIE BEZ USTALONEGO TERMINU NA KASE CHORYCH?????????????

Idz do gina. A z wizyta to nie wiem,jak jest w Twojej miejscowosci. Ja chodze zawsze prywatnie. Gin pewnie znow zapisze Ci tabsy. Jezeli to torbiel bedzie to przyczyna sa zaburzenia hormonalne,ale widac na moim przykladzie,ze niekoniecznie od odstawienia tabl. Ja wczesniej zadnych nie brałam. Btw, biore Yasminelle.

Gość mloda0605
JA BRALAM DIANE O NAJWIEKSZEJ ILOSCI HORMONOW BO MIALAM TAKIEGO GIN DOSLOWNIE DO DUPY ZE BEZ BADAN MI PRZEPISALA TAKIE "BO TO NAWET 10 LETNIE DZIEWCZYNKI BIORA JAK MAJA GRZYBICE" :/ JAK TO PRZEZ TE ANTY TO JA ZABIJE!!!! A ILE TAK SREDNIO KOSZTUJE WIZYTA PRYWATNIE?? I ZA WYPISANIE RECEPTY TEZ SIE PLACI???