Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stokrotka_pospolita

NIENAWIDZE MĘŻCZYZNA! OTO CO DZIŚ USŁYSZAŁAM!

Polecane posty

Gość stokrotka_pospolita

Jestem mgr inż Elektroniki i Telekomunikacji, skończyłam studia w tamtym roku! Znalazłam dobrą prace jako programista, radze sobie świetnie, szef jest ze mnie zadowolony. Nie piszę tego żeby się chwalić tylko żeby powiedzieć wam że naprawde znam się na tym programowaniu!!! No więc poszłam na zaoczną informatykę bo chciałam się jeszcze uczyć, dziś mieliśmy wykład. Aula pełna ludzi większośc to chłopcy tak w moim wieku 25-30 lat. I słuchajcie, dr mówi że tutaj ma taki projekcik dla chętnych jak ktoś zrobi ma 5 nie musi pisac egzaminu, no i ja myślę banał, 15 minut roboty, zgłaszam się! A ten koleś przy 150 osobach do mnie: "to będzie laluniu dla ciebie za trudne". ;( Myślałam że się popłaczę :(

Gość rzeka mleka
ale cham

coz, rozumiem cie bo sama studiuje pokrewny kierunek wiec tez cos wiem o dyskyminacji :P

Gość ilja.
ja bym nie skladala skargi, ale na pewno po takim tekscie nie siedzialabym jak trusia i nie czekala na rozwoj wypadkow. mam nadzieje ze odpysknelas

Gość stokrotka_pospolita
ale normalnie wiecie co! Serio nikt inny się nie zgłosił, ja bym to napisała w 15 minut! Co za pacan. Naturalnie cała aula w śmiech. A większość to taki pryszczate dzieciaki, którzy poszli na studia żeby mieć podpis w ksiazeczce do wku. W tamtym semestrze na matematyce 2+2 nie umieli dodać i robili tylko cielęce oczęta na widok całki. Teraz nawet płacze. Serio w ciągu 5 sekund w ogóle odebrał mi ochotę na studiowanie dalsze.

Gość stokrotka_pospolita
jak nie odgryzłam powiedziałam mu że ma leczyć kryzys za drzwiami sali! No co mu miałam powiedzieć innego!

Masz to zadanie? Rozwiąż i mu udowodnij że sam jest laluś. A nad skargą się poważnie zastanów - na pewno Cię poważnie potraktują, bo teraz takie instytucje się boją oskarżeń o dyskryminacje płci i szumu jaki się może zrobić wokół tego. Nie ma co płakać - Ty znasz swoją wartość, a on ma problem. Moim zdaniem ktoś, kto posuwa się do tak żałosnych zachowań sam ma problem z poczuciem własnej wartości i stara się ją podwyższać kosztem innych.

Gość stokrotka_pospolita
W ogóle wyobrażacie sobie coś takiego, doktor, poważna uczelnia, a on ma w gabinecie popowieszane obrazki jakieś z playboya? Plakaty? NO nie wiem, ale jak ochołonę to chyba serio pójdę do dziekana. Ja kończyłam studia na tym samym wydziale tylko w innym instytucie i z nim zajęć nie miałam nigdy. I chyba pójdę do dziekana tego starego instytutu bo on był moim promotorem i się z nim zaprzyjaźniłam w czasie pisania tej pracy. 5 lat cieżkich studiów wybranych z pasji, rozmowa kwalifikacyjna 3 etapowa też ciężka jak nie wiem, non stop musiałam udowadniać że jestem w tym dobra!! A ten weźnie i w ciągu chwili zespuje całą prace. Eh wiecie co.

Gość stokrotka_pospolita
aliksandra ale serio to nawet nie szło, bo zanim udało mi się przekrzyczeć to rozbawienie na sali to już było po zajęciach

Gość znalazł się jeden palant
a ta nienawidzi już cały gatunek męski... i dziwić się, że mają cię za kretynke?

Gość do dziekana
NATYCHMIAST!!!!!!!!! Za takie coś będzie miał problemy! Tylko pamietaj żeby podkręciić historyjkę jeszcze!

Gość zima dobra rada
"jak nie odgryzłam powiedziałam mu że ma leczyć kryzys za drzwiami sali! No co mu miałam powiedzieć innego!" to sie w kocu odgryzlas czy nie?:o i wez koniecznie to zadanie!

Gość stokrotka_pospolita
no tak powiedziałam mu takie coś tylko, ale wiem że powinnam była powiedzieć coś dobitniejszego.

Gość zima dobra rada
ja bym nie leciala do dziekana, tylko uróciła mu nosa publicznie, przy tym samym audytorium... skoro jestes dobra, to nie bedzie stanowila wielkiego problemu, zreszta wykladowcy czesto w czasie wykladow pierdola od rzeczy, oczywiscie nie wszyscy...

Gość stokrotka_pospolita
Ja mu jutro zaniosę ten program! I przy okazji coś mu powiem więcej. Eh... znów te gołe baby na ścianach będę musiała pooglądać sobie :O A najlepsze jest to że on w ogóle jest no głupawy! Jak patrzę jak on niektóre algorytymy wynajduje to kompletnie bez żadnego polotu. Nie wiem, moze go jakaś nie chciała i serio się mści teraz. Co za pacan.

Gość tama_gocz_
pierdol chuja! Ty Jarek ciapo ciekawe w czym kurwa umiesz programować. Nie podskakuj bo wiem że jesteś z rzeczy ścisłych głupi jak but :P

pie**ol ch*ja! Ty Jarek ciapo ciekawe w czym k**wa umiesz programować. Nie podskakuj bo wiem że jesteś z rzeczy ścisłych głupi jak but