Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onamala18

pierwsza wizyta u gina

Polecane posty

Gość onamala18

obawiam sie pierwszej wizyty u ginekologa , nic mi sie nie dzieje ale chce sprawdzic czy wszystko jest ok?? czy na pierwszej wizycie robi sie jakkies badania czy tylko rozmowa?? a czy jak badania to krepujace?? nie jestem dziewica i boje sie ze bede miala jakies badanie przez pochwe...

Gość smells like 90
sama przyjemność.....

Gość smells like 90
a co za różnica?

Gość onamala18
wlasnie chodzi o to ze u mnie w miescie sa sami faceci ale podobno nie sa zli... ale na czym polega pierwsza wizyta?? prosze o pomoc boje sie!!!!!!!!!!

Gość onamala18
wlasnie chodzi o to ze u mnie w miescie sa sami faceci ale podobno nie sa zli... ale na czym polega pierwsza wizyta?? prosze o pomoc boje sie!!!!!!!!!!

Gość o lol
pierwsza wizyta polega pierw na rozmowie a potem badaniu, jak nie jestes dziewica to oczywiscie przez pochwe, prawdopodobnie wlozy Ci paluszki a potem bedzie uciskac lekko brzuch... zbada piersi i po strachu :) podobno faceci sa delikatniejszi, ja niewiem bo ja zawsze do babki chodze :)

Gość o lol
i na prawde nie ma sie czego bac :) ja sama bylam w strachu, ale potem sie z tego smialam :)

Gość frufru
heh a czego Ty się boisz?? rozumiałabym obawy gdybyś była dziewicą, ale skoro nie jesteś to o co chodzi?... przecież nikt Cię nożem chlastał nie będzie...

Gość onamala18
ok moze nie boje sie ale wstydze....

Gość o lol
to normalne zachowanie przed pierwsza wizyta... wkoncu obca osoba bedzie ogladala Twoje intymne miejsca...

Gość onamala18
dziekuje za zrozumienie i porady ... mam nadzieje ze wszystko bedzie ok......

Gość kAXIL
Gin-chłop napewno by cię chciał zbadac przez pochwę:)

Gość onamala18
a moze poprosze go zeby mnie zbadal przez odbyt? to podobno jest przyjemniejsze, tak mowil moj chlopak

Gość o lol
ojej... ja bym nie dala przed odbyt :P

Gość nnnnnnnnnnjiiia
a jak sie ją jeszcze jest? cwierc wieku,a le przez to nie ide :O

Gość o lol
ja pierwszy raz poszlam jak bylam dziewica, podobno przez odbyt badaja ale ja bylam badana przez pochwe... to hyba zalezy od lekarza, niewiem sama... albo przez to ze uzywalam tamponow, moze to glupie ale podobno przez to mialam uszkodzona blone, tak twierdzila lekarz...

Gość frufru
uprawiać seks sie nie wstydzisz, ale przyznać przed lekarzem że to robisz już tak?? o lol. jak nie jestes dziewicą to co Ci za różnica. badanie nie jest jakąs przyjemnością, jak będziesz spięta to moze odrobinę zaboleć, ale trwa dość krótko. przezyjesz spokojnie. dla lekarza to nie jest nic ani nowego, ani niespotykanego, ani zaskakującego. naoglądał sie milionów cipek i Twoja jak sądzę nie będzie dla niego niczym intrygującym. to po prostu badanie lekarskie. zero w tym seksualności i podniet. i czego tu się bac?...

Gość onamala18
prosze sie nie podszywac!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość onamala18
prosze sie nie podszywac!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość onamala18
dzieki... wiec ufam juz 2 :) z tym odbytem to oczywiscie ktos sie podszywa... spoko pojde jutro do lekarza i chyba sie troche uspokoilam...

Nic się nie martw maleńka.Miliony kobiet to muszą przeżyć.I wyobraź sobie ........... dalej żyją ,a potem się z tego śmieją. Jeszcze raz niczego się nie bój i wstydź się jak komuś coś ukradniesz lub zabierzesz kochanie a nie jak idziesz do lekarza.OK?

Gość onamala18
jasne...jejku dzieki nie myslalam ze na tym forum sa tacy mili ludzie

Normalnie nie jestem taki miły,ale czuję że masz swój problem.Ale jedna wizyta i po nim.Gwarantuje.Weź oddech przed wejściem i pomyśl ,że Ginekolog własnie popuścił w majty-POMOŻE.Tylko sie nie śmiej!!!

Gość onamal18
coooooooooo:D:D::DD czemu tak akurat?? smieszne ja zreszta sie ciagle i z wszystkiego smieje to wole o niczym takim nie myslec bo u lekarza wypada zachowac powage