Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowonarrodzona

dużo ćwiczeń=poprawa sylwetki ?

Polecane posty

Gość nowonarrodzona

hej od dwóch tygodni staram się ćwiczyć w miare regularnie jednak teraz pogonił mnie termin i do piątku mam czas by poprawić lekko sylwetke .. czy jeśli będe chodziła codziennie na basen do piątku po godzinie i robiła 250 brzuszkó( teraz robię po 200-300 co drugi dzień ) i chodze na stepperze nie wiem ile ale tak mniej więcej pisze mi że spaliłam 200 kcal i kręce hula hopem chociaż 20 minut dziennie..będzie jakaś poprawa widoczna pod koniec tygodnia?

Gość z tymi brzuszkami nie przesadz
bo robienie aż tylu niewiele ci da co najwyżej zaszkodzi. tu chodzi o jakość ich wykonywania a nie ilość bo można namachać 200 ale po co? lepeij zrobić 30-40 ale dokładnie - tak, żeby było czuć że te mięśnie pracuja.

Gość nowonarrodzona
ja robię serie po 50 lub po 30 więc nie robię hurtowo staram się rozkładać

Gość bubla
nie rob brzuszkow!!!!!! miesnie brzucha sie formuuja ale wszystko idzie w tylek i jest przez to szerszy!! moja siostra ma fitnes i zna sie na tym serio!!

Gość nowonarrodzona
Jestem notorycznie szykanowana za potajemne wyjadanie suchej karmy Chappi z misek rotweilerów pilnujących zakładów przemysłu betonowego „Beton”. Także mój zwyczaj wyskakiwania zza krzaków i wykrzykiwania „Huhu, Bonanza” w Parku Rozrywki w Pcimiu Dolnym spotyka się z ostracyzmem społecznym.

Gość nowonarrodzona
no to co na brzuch jeśli nie brzuszki ?;/

Gość spróbuj a6W
naprawdę skuteczne jesli sie je wykona do końca:)

Gość tjaaaaa....
6 weidera daje ładne rezultaty, ale stworzona jest raczej dla mężczyzn mój kolega ją ćwiczy i ma pięknie wyrzeźbione mięśnie, ale na dziewczynie nie wyglądałoby to tak ładnie, bo wiąże się to z zanikiem talii

Gość nitka--22
nie zgodzę się talia zostaje tam gdzie była;p na kobiecym ciele mieśnie nie robia się tak samo jak na męskim i bogu dzieki;)