Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to przyjaźń czy kochanie

co ja mam zrobic?

Polecane posty

Gość czy to przyjaźń czy kochanie

Jestem z chłopakiem juz półtora roku, była to wielka miłosć... nic nam do szczęscia nie brakowało, widywalismy sie codziennie i zycia poza soba nie widzieliśmy.... teraz... czuję, ze z mojej strony coś się zmienilo... on mnie kocha najmocniej na świecie, a ja juz powoli czuje do niego... hmm... taką miłośc jak do najlepszego przyjaciela... nie pociaga mnie juz seksualnie tak jak kiedyś... jak nie trzymamy sie za ręce to mi to nie przeszkadza. Uwielbiam z nim rozmawiac, chodzic, wygłupiać sie, tak jak zawsze, ale.... Powiedzcie mi, co ja mam zrobic? zerwać? powiedziec? poczkeac? :( błagam, pomózcie...

Gość tez tak mialam
Kochana ... nie zrywaj bo bedziesz załowaz przezylam cos podobnego i jak zerwalam to poczulam ze serio go kochalam z tym ze on byl draniem i sie nie nadawal dla mnie :P

Niekochasz go;) znajdzie sie jakiś inny adorator, to będziesz ględzić że "nie chcesz zerwać z chłopakiem bo nie chcesz go zranić" a i tak zerwiesz i tak polecisz za tym nowym i tyle. Takie zycie:P a po czasie będziesz miała głęboko w dupie że byłaś z tamtym - finito i nie pierdziel mi że nie mam racji...

Gość facet7
Znudzil ci sie i tyle. Znajdzd sobie nowego ktory cie bedzie krecic. Nie mecz sie bo nie ma sensu.Milocsi nie ma to tylko chemia.

Gość Pani chemia..
."..Miłość nigdy nie ustaje .", to znaczy ,ze jest:)

Gość facet7
rzuc go znajdz sobie innego, facetow jest pelno, zmieniaj ich jak rekawiczki,