Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lenkaa87

Starania o dzidzie pomocy!!

Polecane posty

Gość lenkaa87

witam !! Dziewczyny pomocy ! od jakiegos roku staramy sie o dziecko. i nic :( jakie trzeba robic badania. łykam kwas foliowy obliczam dni plodne nie wiem jak moge jeszcze sobie pomoc. napioszcie co wiecie na ten temat

Co do badań to nie mam pojęcia (i mam nadzieję, że się nie dowiem) ale wiem, co może pomóc. Po pierwsze - trzeba dać plemnikom dojrzeć, czyli kochać się wtedy, kiedy jest owulacja, a wcześniej zrobić sobie post , ze 2 tygodnie co najmniej. Po drugie - olej z wiesiołka poprawia śluz, tzn, sprawia, że plemnikom łatwiej dotrzeć gdzie trzeba. Moja koleżanka starała się 1,5 roku a po zastosowaniu tych metod zaszła od razu:)

Gość secoszka
Moja siostra probowala rok. Juz mieli sie poddac, wzieli sobie psiaka a po tyg kiepsko sie poczula w pracy...okazalo sie, ze jest! Wiec chyba bardzo wazna jest tez psychika. Jak sie tak bardzo chce to nic nie wychodzi. Tylko, ze jak mozna sie wylaczyc i nie myslec o tym? Jak sie nie starac kiedy sie tak bardzo czeka? Na to nie znam odpowiedzi...

a moze popros doktora o badanie krwi na hormony? I zrob test owulacujny - dla pewnosci, ze wszystko jest ok.

Gość lenkaa87
Dziekuje za odp :*