Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ktoss90

Czu to normalne? Strasznie się martwię!!!!

Polecane posty

Cześć. Mam 18 lat i wczoraj straciłam dziewictwo. Teoretycznie tak ale czy tak do końca to raczej nie bbo nie był to normalny stosumek tylko w grę wchodziły same palce. Nie było mi zbyt przyjemnie bo to 1 raz.. Ale mój problem polega na tym , że dzisiaj bardzo mnie boli brzuch.. Boli i piecze.. całe podbrzusze :( a oprócz tego szyjka macicy ale to wiem że zawsze boli. Martwię sie tylko o ten brzuch. Opróc tego jest wzdęty i gorący. Dlaczego tak mam?? :( Czy coś mi może dolegać?? :(

raczej nic ci nie jest i pewnie troche histeryzujesz;) a no i myślę ze przez palce to Ty koleżanko dziewictwa nie straciłaś;)

Gość ssvssd
tylko palce. co ty masz za mena . pierszy raz powiennien by cwspanialy wymarzony wysniony baniowy itp a nie dwa opalce w samochodzie pod dyskoteka . ;dziewczyny wymagajcie wicej od facetow

Ja nawet nie wiedzialam że on to zrobi tzn że on mi tam wkłada palce... Nie czułam. A nie chciałam pełnego stosunku bo się bałam tak bez abezpieczenia. Ale brzuch mnie boli strasznieee :(

Tak jest twardy ale to nie jest wyrostek bo ja już miałam problemy z wyrostkiem i byłam z tym u lekarza i już jest wszystko dobrze. No ale takigo brzcha t ja w życiu nie miałam.. :(

dziewczyno co ty pleciesz?? nie wiedziałaś,że Ci palce wkłada??? no cóż...bez komentarza... może boli zwyczajnie dlatego, że (jak widać) robił to na siłe, może za szybko, czy coś... jak myślicie?

Okres skończył mi się dwa dni temu o ile to można było nazważ okresem. Miałam tylko plamienia ... Chyba czas najwyższy iść do ginekologa :(((

Nom nie czułam i tyle ale się nie sprzeciwiałam... Emocje.. ;/ Nie żałuję tego ale martwię się tym brzuchem..

To napewno nie wyrostek.. Tak mi się wydaje. Mam nadzieję że do jutra mi ten ból przejdzie bo to w ogóle nie jest miłe :( A jak nei to nie wiem..

Czuję się z tym brzuchem jak w conajmniej 3 miesiącu ciąży albo i lepiej.. ;/

Gość zaglubiona
Nie wiem czy to normalne.Ale chyba nie powinnas sie tym martwic.. Jak moj bawil,sie pierwszy raz moja mala.. to pozniej przez ok tydzien .. bolalo mnie wlasnie podbrzusze.. nie moglam oddac moczu ..mala mnie piekla i w ogole .. Powinno Ci przejsc.. Ale Wizyta u specjalisty tez sie przyda

Ja w sumie mocz oddaję normalnie ale ten ból mnie niepokoi. Może faktycznie to przejdzie i nie ma się czym martwić. Już sama nie wiem:(

Gość zaglubiona
moze zmien pozycje siedzenia .. Tez mnie bolalo tylko w okreslonej pozycji ..Albo jak spinalam brzuch tak jakbym wstrzymywala mocz ..

Co chwilę się wierce i inaczej siadam i nic. PAli mnie tam w środku przez to wczorajsze napewno:( Narazie z tym zaprzestanę ;(

Gość sialababamak
czy wy nie czaicie sprawy czy udajecie? przeciez to logiczne, ze dziewczyna dostała stanu zapalnego i infekcji! facet wkladal ci brudne paluchy... wez dziewczyno lec do lekarza czym predzej! jakie sredniowiecze tu panuje! jak czytam te wypowiedzi to sie za glowe lapie, widze, ze jedna miala tu taki sam przypadek to czekala tydzien az przejdzie...

Gość pixi12
no to pewnie miał te ręce brudne i Ci tam jakiegoś syfa zadał twój ukochany.... Idź do lekarza bo jutro nie będziesz dała rady na tyłek usiąść jak Ci się ta infekcja rozwinie.

Też się właśnie nad tym zastanawiałam czy to nie jakaś infekcja i chyba jutro o iele mi nie przejdzie wybiorę się do lekarza :(

Gość Mikrofon z dzwoneczkiem
A moze przed sexem on nasral na te paluchy?