Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kliooo

przez Kryzys-nie mam kasy, zleceń, sensu zycia

Polecane posty

Gość kliooo

ten cały kryzys odczulam już w styczniu.Obiecane kontrakty zostawały anulowane-branźa reklamowa, ale co tam zabezpieczona bylam przecież branża turystyczną-myślę zarobie od kwietnia, wyjade.gdzie tam-wycofali wszystkie czartety, i niewiadomo,jak będzie latem-juz sprzedaz spadła o 40 %!!! i co ja mam teraz robić? mam 30 lat, kim mam być-sklepową? po co ? za ile? takie upokorzenie.żebym w ogóle dostała nawet taką robote. przegładam ogloszenia, nic nie ma, i niekt sie nie odzywa, u koleżanek to samo. jak ktoś mi mówi , ze kryzysu nie ma to jest debilem. ile fabryk juz pozamykali, a to byly jedyne miejsca pracy dla ludzi , którzy utrzymywali całe rodziny. nawet nie mozna juz wyjechać do uk, bo tam polaków wyrzucają-jak zawsze, tylko terz juz mogą oficjalnie-mają pretekst. a jak jest u was?

Gość kliooo
przepraszam, a czego się uczyłeś i w czym pracujesz, ze tak cie chcą?

Gość kliooo
ja też obsługuję program montażu tv, i co z tego, kiedy nie ma zleceń-mądralo. poza ty to ty, a inni, a społeczeństwo?. przecież za chwile zaczniemy zdychać z głodu. ja juz myśle o samobojstwie, nie potrafię si.e juz nawet usmiechać, w nic nie wierzę, przestałam jeść- bo taniej. qrwa-ile mozna żyć w takiej nienormalności, agonii!?!?

Gość Kliooo a wiesz że możesz
zarabiać na sprzedaży usług prywatnej medycyny? Teraz jest możliwość korzystania z obsługi w renomowanych placówkach za jedynie 75 zł miesięcznie! Ty z tego możesz mieć od 30 do 50%. Jak chcesz to obgadać, to zostaw tutaj maila.

Gość kliooo
tak, wyślij mi prosze info euforya999@ymail.com dzięki

Gość klio a myslałaś
o tym zeby nabywać nowe umijętnosci w czasie kiedy siedzisz i biadolisz ,poza tym sprzedawczynie w markowych sklepach -niektórych bardzo dobrze zarabiają ,jak sie nie ma pracy to sie bierze co jest i działa

Gość Ale się usmiiiałem
a jaki masz ukończony kierunek studiów ??

Gość ONA ODPOWIADA
Do Kliooo.. Jesteś tak żałosna że szok.Miałaś swoje pięć minut i nie wykorzystałaś tego-trzeba było odkładać na gorsze czasy.A teraz chcesz się zabić..hmm myślę że świat będzie piękniejszy bez takich idiotek jak Ty

Gość ONA ODPOWIADA
Sklepowa-takie upokorzenie..Lalka w większym miastach to jest sprzedawca...skąd Ty jesteś?Widziałaś reklamę ale w TV .

Gość wielebny 24
" hmm myślę że świat będzie piękniejszy bez takich idiotek jak Ty " typowo polskie forumowe zacietrzewienie i dowalanie innym . dałas popis własnej ignorancji . brawo . oby ci ktos kiedys tak powiedział.