Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

la_fin_du_monde

Co jest? Wszyscy już śpią? Myślałem, że to forum nigdy nie śpi!

Polecane posty

smells like 90 --- w sumie próbowanie tego towaru to niezła rozrywka :) Moja opinia już bardziej nie ucierpi :) La_fin--- no proszę :) A nie wyglądasz mi na męczennika :) Co jeszcze ukrywasz? :D

Mare_Imbrium - ukrywam jeszcze wielkie poklady uroku osobistego oraz wrodzonej skromności, których to nie mogę w pełni roztoczyć tu, na kafe ((((:classic_cool:))))

La_fin----No tak rozumiem, publiczność mogłaby oślepnąć albo rzuciły by się zwabione tym twoim urokiem fanki, co niechybnie by serwer przeciążyło :D Chyba powinnam iść spać bo już mi ślubowanie celibatu po głowie chodzić zaczyna :P

Gość smells like 90
lafin z twoich wypowiedzi z posta na post bije coraz wiekszy blask :classic_cool: będzie dobrze... Mare- na tym to ja się akurat nie znam :P ale możesz poopowiadać :P:P:P

Mare_Imbrium - no no, widzę, że wiesz mniej więcej, o co mi chodzi. i nie ślubuj celobatu, bo i z wibratora będziesz musiała zrezygnować :classic_cool: 🖐️

La_fin-----Kurcze, tego nie przewidziałam. Jesteś pewien, że przedmioty nieożywione się też liczą? A właśnie sobie nowy kupiłam :) Na pocieszenie z braku ożywionego.

Za szybko mi się wysłało :P Kurcze wszystko przeciwko mnie! I co ja biedna mam teraz zrobić? Ani seksu ani celibatu :(