Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przystojny fajny

Jestem szalony i teraz dymam cudze żony

Polecane posty

Gość KGB...
a tego pana mamy na oku.;

noo to jakis nowy fetysz ze zaniedbane lubisz :P

Żoneczko ❤️ przez ta głupia janie wzor do nasldowania mnie zablokowali pierwsza mnie zaatakowała to jej opisałem :o :)

Gość koncze dopiero
dobra dobra, na bezrybiu i rak ryba:P

Złoty zablokowali?:) szkoda ze obejscie znalazłes :O

przystojny a skąd wiesz zes przystojny?:P bop czy fajny to zaraz sprawdzimy :P

Vicni ❤️ kochanie na hasło założyli bana i jest problem :o :o ale będę pisał tu i tam o rade moze znajdę rozwiązanie :) Janke ta głupia larwe powinni zbannowac!!!!!!!!!!! kiedyś za man obstawałem :o

Gość Jania powraca
Wszystko jest do naprawienia. Wystarczy , że znów bluźnił będziesz :P

Żonko Skarbeńku ten topik wykasowali :o obrażała mnie pierwsza :o np: ze stary kawaler ze za nie długo rodziny nie założę itp..... Tylko ze ja wyglądam bardzo młodo na 20- 22 lat a kandydatki mam ale byle kogo nie wezmę :o :) ( jak nic mogę wsiąść 23 ) http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3415276&start=4380 tutaj są moje wypowiedzi złe ale szanowna Janka nie wkleiła swoich wypowiedzi które mnie obrażały :o :) żenada !!!!!!!!!!!! Żonko proszę przytył mnie :P ;)

Gość WZIĄĆ analfabeto
nie wziąść :P

Żonko dziękuje 🌻 ❤️ bardzo lubię się przytulać do Twoich piersi są takie piękne, świeże i jędrne :P ;) moje ulubione 🌻 ;) Wieczorem ja zawsze przed stosunkiem zwiążę Ciebie :P ;) wezmę gorącą czekoladę...kostki lodu....i przez godzinę będę lizał Twoje ciało... wszędzie....:P ;) Tobie 24 lata? ale jak? pokazałaś fotkę? :P ;) mam 29 lat a fotki mi wysyłały rożne kobiety najmłodsza to 23 lata i wygadała starzej niż ja!!!!!!! :o :D a najstarsza 34 lat i o wiele starzej!!!!!!!!!

hehehe nie fotki,Złotus:D wiesz.....czasem zycie istnieje poza kafeteria;) a co do wieku to myslalam,żes starszy a tu ten sam rocznik:D chyba bo ja rocznikowo powinnam juz miec trzy dychy:O:O stara jestm,wiem;) sory przystojny za rozwalanie temate;) wybacz🌻 ale Ajrone sie cos opiendrala i nie zakłada nowego:D:D czyzby skoczył??

zona jestes pewna ze Złoty to 29 latek?:D:D:D dla mnie to podstarzały łowca przygód :D:D:D:D