Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość valkiria74

ciąża

Polecane posty

Gość valkiria74

witam was wszystkich potrzebuje pomocy boje sie ze moglam zajsc w ciaze mam nieregularne cykle a teraz niewiem czy isc do lekarza po postinor czy juz lepiej zaczekac!!(((((pomozcie mi prosze

Gość fghfgh
Hmmm... ja gdy mialam podobne obawy, czekałam i liczylam się w razie czego z aborcją farmakologiczną (jakoś i tak nie dowierzam postinorowi). No ale nie wiem czy to dobry pomysł bo nigdy nie musiał być zrealizowany.

Gość valkiria74
tez mysle ze w razie czego jest jeszcze aborcja sama nieiwem czy to dobry pomysl z tym postinorem a slyszeliscie o tescie z krwi beta?podobno juz dzien po stosunku mozna wykryc ciaze

Gość valkiria74
17 kwietnia okres a wczoraj 26.....

A słyszałaś o czymś takim jak antykoncepcja? Piszesz, że masz nieregularne cykle, więc czemu do tej pory nie odwiedziłaś ginekologa?

jeżeli stosunek był wczoraj czy przedwczoraj idź do lekarza niech przepisze ci postinor, jest bardzo dobry i nie zawracaj sobie głowy aborcją :) po to jest postinor żeby nie wpadac w panikę, to bardzo dobry lek brałam go 3 albo 4 razy

Gość valkiria74
na tabletki nie moge sobie pozwolic bo mam problem z nadwaga i boje sie ze od nich utyje jeszcze bardziej ja potrzebuje teraz pomocy a nie dolowania nie zycze nikomu takiego stresu

nie czepiajcie się antykoncepcji, nawet na tabletkach anty można wpadkę zaliczyć, poza tym nie jedna z nas dała sie ponieść emocjom ;)

Gość valkiria74
tylko ginekolog moze go przepisac??????nie ma zadnych skutkow w postaci bolow brzucha krwawienia?franka a szansa na ciaze jest ?

Gość valkiria74
franka mi ogolnie chodzilo o tabletki a nie ze po postinorze utyje

zrozumiałam że po postinorze utyjesz, jak lekarz dobierze tabletki dobrze to też nie przytujesz, teraz jest antykoncepcja nowej generacji i nie musisz sie martwic o wagę, sama brałam 17 lat tabletki to wiem co piszę :)

Gość valkiria74
franka odpowiedz na moje pytanie prosze jaki lekarz mi przepisze i czy sa jakies krwawienia bole brzucha i ile kosztuje pomoz mi

postinor może ci inny lekarz przepisać natomiast co do objawów ja akurat nie czułam sie zbyt dobrze, ale to jest trudne do opisania, nic strasznego w każdym razie

Gość valkiria74
k....juz sama zwariowalam!((((ja akurat sie odchudzam i teraz to !ja sama niewiem co robic uwierz mi a jak maialam okres 17 a 26 wspolzycie to moglam wpasc?

postinor kosztuje ok 70-100 zł, dawno nie kupowałam więc nie wiem, przy postinorze nie ma krwawienia, może się zdarzyć większe przy kolejnej miesiączce, bólu nie miałam ale czułam się troszkę słabo, jest to silna dawka hormonu który powoduje duże wydzielenie śluzu zby plemniki nie zdołały dojść do jajeczka i je zapłodnić

Widzę, że skoro nie głaskam to się nie liczę :P Mimo wszystko napiszę. Oczywiście ,że mogłaś wpaść. Nie rozumiem co ma odchudzanie z tym faktem wspólnego?

lilitka, a po co zaraz głaskanie, dziewczyna się zdenerwowała, rozumiem ją bo sama przez to przechodziłam. oby ciebie to nie spotkało i radzę sie nie wymądrzac że ty sie pilnujesz bo nie znasz dnia ani godziny kiedy wpadkę zaliczysz na antykoncepcji i prezerwatywie

Gość valkiria74
dziekuje wszystkim za pomoc najwyzej bedzie aborcja farmakologiczna juz sama nic niewiem boje suie tego postinoru jakos zazyc moze ja juz zwariowalam?

Gość valkiria74
franka jestes super masz moze gg?z mila checia podtrzymam snasza znajomosc:)

Gość valkiria74
pewnie ze mam:)1944020