Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vsdhsz

co byscie zrobily na moim miejscu? maly koszmarek!!!

Polecane posty

Gość vsdhsz

facet poderwal mnie kiedys w knajpie. spotkalismy sie pare razy... opowiadal gdzie mnie to nie zabierze, dziekowal za kazde spotkanie, wysylal mile smsy, nie pozwalal placic za siebie... w sobote poszlismy na piwo. calowalismy sie i przytulalismy. potem w rozmowie wyszlo jakos ze na drugim koncu polski jest dziewczyna, z ktora cos go wiaze... bardzo sie zdziwl, jak sie zbulwersowalam. powiedzial, ze najwyrazniej mialam inne oczekiwania odnosnie tej znajomosci niz on. zamurowalo mnie.

Gość frufru
no coż. widocznie mieliście istotnie inne oczekiwania. bywa. dobrze ze wyszlo teraz a nie później, jak bys się bardziej zaangażowała.

Gość kkkkkjk
chlopak szczery przynjmniej. a co go laczy /. moze milosc platoniczna. jak ci sie podoba, to zawroc mu w glowie takk ze o tamtej zapomni :)

Gość vsdhsz
ale ja poczulam sie oszukana :(

Gość vsdhsz
byl w trakcie jakichs takich "zwiazkowych pertraktacji" z tamta dziewczyna... teraz sa para. ale wiecie, co bylo najglupsze? to nie bylo cos w stylu "hej, musze z toba porozmawiac, jest tak i tak...". facet w jednej chwili mnie calowal a w drugiej zaczal mi sie zwierzac, ze ma obawy przed pakowaniem sie w zwiazek na odleglosc. co za absurd!

Gość frufru
i bardzo słusznie, dziwne by było jakbys się tak nie poczuła :) na Twoim miejscu odesłałabym kolesia krótką piłką...

Gość fritcka
Slusznie ,że poczułas sie oszukana ,bo zazwyczaj jest tak ,ze jeśli ktos kogos mocno podrywa ,to jednak oczekujemy ,że ten ktos podrywający nie ma zadnych zobowiazan ,czy zwiazku. Chyba ,ze ja na innym swiecie zyje...

Gość vsdhsz
najfajniejsze ze po tym jak mi to powiedzial wciaz chcial mnie calowac :D

Gość teredfgferekukudddddd
albo poslij nad nim loba dwie kiwki i jestescie sam na sam

jakby był szczery to by Jej nie podrywał, lub od razu powiedział ze cos go z kimś łączy. Ni ejest szczery wobec autorki ani wobiec tej dziewczyny z innego końca Polski

Nie zostalas OSZUKANA. OSZUKANE zostaly Twoje nadzieje i oczekiwania dotyczace tego chlopaka, ze bedziesz zwiazana z nim czyli z kims. W rezultacie swoja negatywna rekacje, wynikajaca jedynie z zawodu liczenia na cos, osiagniecia czegos przypisujesz drugiej osobie. Zoaczmy, mile spedzanie ze soba czasu, maly sponsoring, w miare szczerosc ale dziewczyna czuje sie oszukana. Hipokryzatyzmicyzja ;)

Gość vsdhsz
mialem to samo... twoj post to jedna z glupszych rzeczy jakie ostatnio czytalam

Gość hahahahahahaha ha
a cos Ty myslala? trzeba w koncu porozmawiac powaznie... dobrze ze juz wiesz, podziekuj za mile chwile i odejdz

I tak to z laskami wlasnie jest. Hipokryzja bije hipokryzje. Ale jest na to sposob. Wolni powinni nosic obcisle dzinsy i spodniczki a zajeci i zajete spodnie w paski i sukienki ;)