lola189 0 Napisano Kwiecień 27, 2009 Witam, tydzien temu kochalam sie z moim chlopakiem i mam pewne watpliwosci co do tego. Mianowicie chodzi mi o to ze od paru miesiecy zazywam tab. anty. Kotracept, po paru opakowaniach poszlam do apteki by wykupic recepte i Pani w aptece wydala mi tab. o nazwie Harmonet mowiac ze to te same. Dodam ze dzien przed stosunkiem zazylam tabletke z 11h opoznieniem, jakie jest prawdopodobienstow zajscia w ciaze ?? Prosze o szybka i szczera odpowiedz... :( Pozdrawiam Serdecznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tjasmin Napisano Kwiecień 27, 2009 małe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lola189 0 Napisano Kwiecień 27, 2009 moze jeszcze ktos sie wypowie :( ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tak szczerze 0 Napisano Kwiecień 27, 2009 baaaardzo male...nie stresuj sie...popatrz na topic o dziewczynach,ktore chca juz dziecka i nic...zajsc w ciaze jest baaardzo trudno..11h opozienia to za malo..narzeczona mojego brata raz nie wziela dwoch tabletek pod rzad i nic..a potem sie zdecydowali na dziecko i juz niedlugo dziewczynka wyskoczy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fress Napisano Kwiecień 27, 2009 Małe prawdopodobieństwo zajścia w ciążę,nie bój się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość frufru Napisano Kwiecień 27, 2009 składnikowo to samo dokładnie. opóźnienie nie przekroczyło 12 godzin. jest OK. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lola189 0 Napisano Kwiecień 28, 2009 dzieki za komentarze:* okropnie sie boje;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość princess of love Napisano Kwiecień 28, 2009 nie ma się czego bad, 11 godzin to nic, u mnie 11 gdz to była norma, bo prawie zawsze zapominałam, i nie wpadłam, zrelaksuj się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach