Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasiaw27

co to jest???

Polecane posty

troche dziewnie o tym pisac ale jestem w 37 ty ciazy i stesznie boli mnie odbyt, nie wiem czy to hemoroidy, ale czuje tam taki jakis maly guzek i nie mam pojecia co to moze byc. prosze pomozcie, bo strasznie sie martwie

Gość tak to mogą
być hemoroidy. powiedz ginekologowi na wizycie. czesto pojawiaja sie w ciazy albo po porodzie. Ja sama z nimi walcze. Boję sie isc do lekarza i jak narazie stosuje masc troche bezskutecznie.

hemoroidy. Idź do lekarza i powiedz o problemie. Nie ma w tym nic wstydliwego.

Gość wezwijcie lekarza
zrób sobie nasiadówkę z kory dębu. bardzo pomaga we wczesnej fazie hemoroidów. To bardzo typowa spraw w ciąży i po porodzie. Zadbaj teraz "o te sprawy', a później nie będziesz już miała problemu.

dziekuje bardzo za pomoc, wizyte mam dopiero 7 maja, ale pewnie do tego czsu urodze bo mam ciaze podtrzymywana tabletkami wiec jakos na dniach powinnam urodzic, czy cos sie stanie jak zabiore sie za to po porodzie, pierwszy raz mam cos takiego, da sie to szybko wyleczyc , bo szczerze to troche to boli. dzieki za pomoc

Gość poki nie krwawi
to nie jest jeszcze tak zle chyba ze przy wysilku spowodowanym porodem sie troche powiekszy ale wszystko jest do wyleczenia tylko potrzeba konsekwencji i wytrwalosci, nie pomaga rowniez fakt ze najlepszych masci nie mozna stosowac podczas karmienia piersia

Gość wezwijcie lekarza
leczone we wczesnej fazie są do wyleczenia100% choć mogą wypadać (każdy człowiek ma hemoroidy!!!!!- ale nie wszystkim się powiększają). zrób sobie nasiadówkę, przyniesie ulgę, przestanie boleć, nawet guzkek może się schować.

Gość poki nie krwawi
kup posterisan masc i smaruj poki nie jest to zaawansowane w ciazy (tylko sie upewnij na ulotce czy nie jest przeciwskazane w ciazy)