Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 zasmucony bardzo

Cena pogrzebu... ile????

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Zasi艂ek pogrzebowy to 4 tysi膮ce. to naprawd臋 kropla w morzu potrzeb W zak艂adzie pogrzebowym zostawia si臋 r贸偶nie ale 3 ty艣 to spokojnie W ko艣ciele i i grabarzy Ok 2,5 ty艣 Do tego dochodzi ubranie, wie艅ce, stypa

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Pogrzeb nie jest tani膮 spraw膮, ale najwa偶niejsze to przecie偶 pochowa膰 godnie blisk膮 osob臋. Ja korzysta艂am z us艂ug zak艂adu http://www.pogrzebywgorzowie.pl/.Zajeli si臋 organizacj膮 wszystkiego od A do Z, bardzo cenna jest taka pomoc, bo w tamtejszym okresie nie ma si臋 do niczego g艂owy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Z Lublina sprawdzony zak艂ad to Hades przy Drodze M臋czennik贸w Majdanka, https://www.hadeslublin.pl/ Dobrze si臋 u nas sprawdzili. Wszystko za艂atwiali tak jak trzeba- zaj臋li si臋 m.in. kremacj膮, organizacj膮 kwiat贸w i wie艅c贸w, umieszczeniem nekrolog贸w w prasie i formalno艣ciami urz臋dowymi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
hieny jeste艣cie og艂aszaj膮c si臋 tutaj, nie poleci艂bym 偶adnego z tu reklamujacego sie zaklady! HIENY!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja korzysta艂am ostatnio z us艂ug zak艂adu pogrzebowego http://jakubisiak.pl/ i ceny tam zaczynaj膮 si臋 od nieco ponad tysi膮ca z艂otych. Oczywi艣cie wszystko zale偶y od tego, jaka trumn臋 si臋 wybierze, kwiaty itd. Osobi艣cie jak na Warszaw臋 us艂ugi tej firmy nie wydaj膮 mi si臋 zbyt kosztowne, tym bardziej 偶e np. w moim przypadku za艂atwiono za mnie praktycznie wszystkie formalno艣ci, 艂膮cznie z transportem zw艂ok z drugiego ko艅ca kraju.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
R贸wnie偶 jestem zadowolona z us艂ug www.charonelblag.pl. Ten kto cho膰 raz straci艂 w 偶yciu bliska osobe wie doskonale, jak ci臋偶ko o zak艂膮d, kt贸ry s艂u偶y艂 by kompleksowymi us艂ugami pogrzebowymi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pogrzeb w tych czasach to nie taki ma艂y koszt.... ale kiedy wybierze si臋 dobry zak艂ad pogrzebowy taki jak : http://www.pogrzeboweuslugi.pl/kontakt/ mo偶na liczy膰 na porad臋 je偶eli chodzi fundusze jaki dysponujemy. My tak zrobili艣my kiedy chowali艣my mam臋 a nie mieli艣my od艂o偶onych pieni臋dzy... Pani z zak艂adu nam wszystko powiedzia艂a i przedstawi艂a jakie s膮 ceny za poszczeg贸lne us艂ugi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ceny mog膮 si臋 od siebie sporo r贸偶ni膰. Dobrze jest znale藕膰 dobry i niedrogi zak艂ad pogrzebowy dzi臋ki kt贸remu mo偶na sporo zaoszcz臋dzi膰. Ja korzysta艂am z us艂ug www.pogrzeby-vektor.pl we Wroc艂awiu i by艂am zadowolona.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tez zale偶y co chcemy zrobi膰 i ile mamy na t...bo mo偶na kupi膰 trumn臋 za 2 tysi膮ce a mo偶na i za 8 . Wa偶ne jest tez podej艣cie zak艂ad贸w pogrzebowego. W wi臋kszo艣ci zak艂ad贸w pogrzebowych narzucane s膮 niekt贸re us艂ugi. Dla tego warto rozezna膰 si臋 i wzi膮膰 ze sob膮 osob臋, kt贸ra stanie troch臋 z boku i b臋dzie patrze膰 trze藕wym okiem i nam doradzi . My korzystali艣my kilka razy z zak艂adu pogrzebowego w Olsztynie www.sacrum.olsztyn.pl i tu by艂o okej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zak艂ad z kt贸rego korzystali艣my kredytowa艂 zasi艂ek pogrzebowy, pomog艂o nam to. Jednak zwykle koszt pogrzebu b臋dzie wi臋kszy ni偶 zasi艂ek, bo ten zasi艂ek nie jest zbyt du偶y. Korzystali艣my z zak艂adu pogrzebowego Hades z Lublina https://www.hadeslublin.pl/uslugi ceny ma bardzo przeci臋tne, ale zaleza艂o nam na jako艣ci us艂ug a z tego wywi膮zali si臋 bardzo dobrze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
w Lublinie Hades? mo偶e jest ok ale chyba nie maj膮 kaplicy w mie艣cie tylko po za nim. Dobre firmy w Lublinie to na pewno Styk, Kalla, Animus lub Puk reszta to 艣rednie firmy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je艣li o nagrobek chodzi to dobrze spisze si臋 zak艂ad kamieniarski z okolicy Krakowa http://kamieniarzguzik.pl/ My u nich zamawiali艣my nagrobek i 艂adnie wyszed艂, elegancko. Jest wykonany, w terminie no i cenowo by艂o zupe艂nie przyzwoicie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Te偶 wydaje mi si臋, 偶e ok 4 tysi臋cy. Cho膰 wiadomo, 偶e na cen臋 wp艂ywa wiele czynnik贸w takich jak rodzaj nagrobka i trumny. Je艣li jeste艣 ze Szczecina, mo偶esz sprawdzi膰 ofert臋 zak艂adu www.orkus.com.pl. Posiadaj膮 przyst臋pne ceny i szeroki zakres us艂ug.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mam pytanie?kto sk艂ada pomnik po pogrzebie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 honorata

moja mama wydala o wiele wiecej niz byl zasilek z zusu, ale to dlatego, ze byla spora stypa, orkiestra itp ale nawet przy najtanszym pogrzebie na pomnik raczej nie zostaje. np przykladowo w moim miescie wykupuje sie plac i od razu placi sie chyba 2tys na 20 lat wiec to juz spora suma. Teraz mo偶na te偶 skorzysta膰 z platformy ratalnej iRaty.pl, dzi臋ki kt贸rej dostaniemy wygodny kredyt na zakup nagrobka聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dast

Spory wp艂yw na cen臋 pogrzebu ma zak艂ad pogrzebowy, do kt贸rego si臋 zg艂osimy. Dobrym zak艂adem na pewno jest http://pogrzebyzorza.pl/ z Katowic. Maj膮 niewysokie ceny za profesjonalne us艂ugi, kt贸re 艣wiadcz膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ma艂gorzatakret
Dnia 5.12.2018 o 22:28, Go艣膰 honorata napisa艂:

moja mama wydala o wiele wiecej niz byl zasilek z zusu, ale to dlatego, ze byla spora stypa, orkiestra itp ale nawet przy najtanszym pogrzebie na pomnik raczej nie zostaje. np przykladowo w moim miescie wykupuje sie plac i od razu placi sie chyba 2tys na 20 lat wiec to juz spora suma. Teraz mo偶na te偶 skorzysta膰 z platformy ratalnej iRaty.pl, dzi臋ki kt贸rej dostaniemy wygodny kredyt na zakup nagrobka聽

Ja korzysta艂em z iraty.pl i by艂o to dla mnie ogromne odci膮偶enie. Koszta pogrzebu bywaj膮 na prawd臋 wysokie, a zasi艂ek nie zawsze wystarczy. Takie raty to na prawde dobre rozwi膮zanie. Warunki maj膮 jasne i uczciwe. Polecam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 www

kup sobie najtanszy albo sie spal bo i tak cialo sie rozklada i zostaje py艂 a potem nic聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 www

ale jak sie spalisz to przynajmniej nie jestes jedzony przez robaki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 www

bo potem w ciele jak cialo sie rozklada i gnije powstaja robaki potem w ciele kote zywia sie twoim organizmem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tanya22

To wszystko zale偶y. Jaki zak艂ad pogrzebowy itd. S膮 tacy, kt贸rzy zeruj膮 na ludzkiej tragedii, ale s膮 te偶 tacy kt贸rzy wspieraj膮 ludzi w tych trudnych chwilach i pomagaj膮 rodzinom przetrwac ten czas przed pogrzebem. Jednak cz臋sto jest tak, 偶e sam pomnik kosztuje bardzo du偶o pieni臋dzy. S膮 te偶 oczywi艣cie sytaucje, 偶e np mo偶na odzyskac odszkododowanie za 艣mier膰 bliskiej osoby w wypadku i takie co艣 oferuje Voxveritas. Moja przyjaci贸艂ka sie zastanawia, poniewa偶 straci艂a ojca.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marta

Ja polecam firm臋 Epitafium .epitafium.net.pl/ . Dzia艂aj膮 w Radomiu przy ulicy Mieszka. Firma jest rodzinna, ale nowoczesna i dostosowana do wymaga艅 wsp贸艂czesnych klient贸w. Do tej pory organizowali艣my tam pogrzeb te艣ciowej i te艣cia, i wszyscy byli zadowoleni. Oczywi艣cie, je艣li mo偶na to tak uj膮膰.

Udost臋pnij ten post

W sytuacji gdzie nale偶y wykona膰 mi臋dzynarodowy transport zmar艂ych polecam firm臋 www.anielski-orszak.pl kt贸ra pomog艂a mi 艣ci膮gn膮膰 cia艂o stryja z Niemiec 偶eby pochowa膰 go w Polsce. Profesjonali艣ci!

Udost臋pnij ten post

W sytuacji gdzie nale偶y wykona膰 mi臋dzynarodowy transport zmar艂ych polecam firm臋 www.anielski-orszak.pl kt贸ra pomog艂a mi 艣ci膮gn膮膰 cia艂o stryja z Niemiec 偶eby pochowa膰 go w Polsce. Profesjonali艣ci!

Udost臋pnij ten post