Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ada 24h

za miesiąc ślub a ja jestem w 6 tyg ciąży

Polecane posty

Gość Ada 24h

ślub planowaliśmy od tamtego roku. teraz w sumie juz wszystko gotowe, zostały jeszcze takie drobiazgi. ponad tydzien temu dowiedziałam się ze jestem w ciązy. cieszymy się bardzo bo mieliśmy w planach dziecko zaraz po ślubie, a tu taka niespodzianka. z drugiej strony jednak martwie się, wiadomo początki ciąży a tu stres, zabawa. boje się zeby to nie wpłynęło źle na maluszka. czy któras z was kobietki była moze w takiej sytuacji i może mnie podcieszyć 🌼

Gość monnnisssssss
gratulacje:)

gratuluje nie martw sie, wszystko będzie w porządku, napewno maluszek w brzuszku bedzie sie cieszyl :)

my planowalismy slub na czerwiec tego roku, a w grudniu dowiedzialam sie, ze jestem w ciazy:) slub odbyl sie w marcu, bo jednak balabym sie isc do slubu w 9 miesiacu ciazy ;) czulam sie swietnie, jednak w moim przypadku zabawa do rana odpadla- wesele trwalo do 1, a ja nawet sobie potanczylam, nasza coreczka tez ma sie swietnie:)

Gość Ada 24h
uuuuupppp

Gość wierka sierduczka
To zalezy, jaka jesteś osobą. Jak jestes histeryczką, to możesz się porządnie zdenerwować tym wszystkim. Jak jesteś luzarą, to po prostu powiedz sobie, ze nie ma się co szarpac, wszystko spokojnie i wtedy nie ma problemu.