Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda i czysta

Które nicki są projektami?

Polecane posty

Gość swiat schodzi na psyy
nieeee, sami nie jest chyba projektem:o

Gość bezczelnie tzytzata marysia
Wiosną trawa się zieleni nikt z rodziny się nie leni każdy wręce bierze grapki ,wiaderka , chaczki i łopadki. Każdy w ogrodzie musi pracowć nawet mały Juzio nie ma szans przed pracą się schować. klasyk miłosza :classic_cool:

Gość to proste Mario Curie
swiat schodzi na psyy możliwe że trochę tak, nie znam jej podbojów i nie czytałam maili które do siebie słali a prawiczkowe topiki z doskoku myślę że jakby nie sami to inna i tyle :(

Gość zapytam sieę
ludzie to wy tu tak non stop siedzicie i zapamietujecie co kto pisal,o cym? przeraza mnie to ze nie szkoda wam czasu na zagladanie na setki topikow itd rany :O nie szkoda wam zycia? na ślęczenia przed kompem a teraz przesciagnie sie w wynajowaniu nowych projektow i cytowaniu na czym kto wpadl? to zalosne :(

doprawdy?:D ja od miesiąca tu nawet na sekunde nie weszlam, bo bylam zarobiona po pachy:P ale tak jak mam wolna chwile, to zagladnelam. ale niestety zaraz musze wypad zrobic.. aaa ogladasz czasami filmy, seriale, sledzisz losy bohaterow? to jest wlasnie taki serial, tylko interaktywny:D nie dla ciemnot :classic_cool:🖐️

Gość zapytam sieę
swiat schodzi na psyy nie dla ciemnot powiadasz? to co tu robisz w takim razie :D odpowiesz :D

Gość bezczelnie tzytzata marysia
przeciez to wiadome nie od dzis :o i jesli myslisz ze Twoj wpis nas poruszy to jestes w błedzie :o i jeszcze jedno :o ja nie pamietam co było dwa trzy dni temu więc nie mam szans na zapamietywanie kto na czym wpadl

zapytam sieę to nie wiesz że można dostać coś takiego jak e-mail "wczoraj na topiku... to się działo przeczytaj" i pośmiać się przy przerwie na kawe ? albo wiadomość na gg ? nie umiesz używać zakładki czy jak to się nazywa "moje tematy" ? :D

cwiercinteligentko, juz dawno orzeczono, ze ciemnota w tym gronie jestes tylko ty, kumasz?:o a teraz idz ogladaj inny serial 🖐️

Gość zapytam sieę
swiat schodzi na psyy nie pojde czy ci sie to podoba czy nie :D wole sie tu posmiac :D

Gość zapytam sieę
to proste Mario Curie szczerze mowiac mam w zyciu ciekawe zeczy do robienia niz zaznaczanie opcji o powiadamianiu mailem czy na gg :O

ojojoj to jestes strasznie "zalosna", swiadoma jestes tego? :D dobranoc bez odbioru. stop.

Gość zapytam sieę
rzeczy.. szybko puisze stad te liczne literowki

Gość zapytam sieę
swiat schodzi na psyy a czemu stop? kim jestes ze bedziesz mi pisac kiedy stop? :O skoncze kiedy bede uwazzala to za stosowne jażysz?

zapytam sieę a kto mówi o zaznaczaniu opcji o powiadomieniach :D:D ? miałam topik "Jestem prawiczkiem, gorszym niz ci z rozmow w toku" w moich tematach>przejdź do wybranych tematów dostałam @ o wpadce 4life od innej osoby z kafe pisującej na tym topiku, przeczytałam to i pamiętam o tym co w tym dziwnego ? :D

Gość ghgyp
normalnie pękłem ze śmiechu:D To "stop" nie było do Ciebie raczej:D Potwierdziłaś swój przeciąg między uszami.

Gość ghgyp
Ile Ty masz dziecko lat? 10? 12?

Gość zapytam sieę
ghgyp nie wysilaj sie i nie zmieniaj niku i tak mozna dojsc do IP :D

Gość zapytam sieę
ghgyp a czemu cie to interesuje? nie mam najmniejszego zamiaru ci tego powiedziec wiec daruj sobie jakiekolwiek pytania o mnie bo cie poprostu zleje a ty nuiepotrzebnie klawiature sobie zedrzesz :O

Gość ghgyp
Jak dojdziesz, to mi powiedsz, ok?:D i koniecznie podaj mi moj IP :classic_cool:

Gość zapytam sieę
ghgyp nie mam obowiazku o informowaniu cie o ip. :O

Gość ghgyp
alez masz dziecko! paragraf 5, ust. 3, pkt. 1 ustawy o ochronie danych osobowych. Czekam :classic_cool:

Gość zapytam sieę
ochrobna danych osobowych jak sama nazwa wksazuje, czy ludzie nprawde nie mysla :O

a my ciebie nie wypierdalaj IP nie jest daną chronioną tą ustawą jedynie ID komputera można pod to podpiąć o Bożeeee przecież on żartował z tym ip !

Gość zapytam sieę
jak juz wyzej wspomnialem ludzie nie mysla :O to proste Mario Curie

Gość
Ktoś powiedział,że jestem pierdolnięta:-o.

Gość jakajakajakakaja
SŁOWICZKA Ktoś powiedział,że jestem pie**olnięta . No i ? Wyraził tylko swoją opinię :P

Gość
Pisałam bajkowe romantyczne historie, nie ma nic w tym złego.