Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basienka19

Narzeczony za granice wyjechal jak to wytrzymac??

Polecane posty

Gość basienka19
czy jest tu jakas dziewczyna,ktura teskni za chlopakiem,ktury wyjechal do pracy za granice??

Gość wyjechał za chlebem
to normalne przeciez w tym naszym kraju niczego by sie niedorobił chyba ze garba

Gość na jak długo pojechał

Gość basienka19
na 3 miesiace pojechal;( jestesmy razem ponad 2 lata, i po 3 miesiacach wruci na jakies 2 tyg i potem nadal ma zamiar tak wyjezdzac na kilka miesiecy

Gość poświęć
ten czas na naukę ortografii...

Gość agula12
ja tak mam 3 miesiące go nie ma.Przyjeżdża na 3 tyg i tak wkoło....ale teraz jest juz od 5 tyg ;)...niestety za tydzień znów wraca do pracy....;(

Gość basienka19
ta tesknota mnie zabija,a jak ty sobie z tym radzisz gdy go nie ma??

Gość basienka19
nie moge z nim pojechac blbo tutaj ucze sie zaocznie i pracuje,gdyby nie ta szkola to bym pojechala,a tu jeszcze 2 lata szkoly ;((

Gość na jak długo pojechał
na początku jest wielka miłość, tęsknota, sms, potem czas leci szybko, mijaja miesiące, sms coraz rzadsze, telefony drogie. a potem sobie znajduje inną pocieszycielke, bo przecież tak mu tam ciężko. Nie mówię, że wszyscy tak robia ale zdarza sie tak często.

Gość basienka19
my codziennie gadamy wieczorami dlugo na Skypie

Gość agula12
jakoś daję radę mamy oboje internet więc codziennie rozmawiamy,no i ja jak zatęsknię to wsiadam w samolot i lecę do niego.

Gość basienka19
niestety nie mam takiej mozliwosci,mieszka on z 2 bracmi w malym domku,a na samolot nawet jesli to mnie nie stac na taki wydatek

Gość basienka19
teraz pojechal pierwszy raz,moze nastepnym razem bedzie lepiej

Gość life is life
ciesz się że go masz i że wraca do ciebie ...rozłąka tylko wzmocni waszą miłość

Gość wywal go
wyjechal do Anglii??? moge Ci opowiedziec jak tam jest......jak sie zachowuja faceci.......

Gość Patrycja..
Mój facet wyjechał 2 tyg temu i tęsknie za nim cholernie..za 2 msc wraca. My to wytrzymujemy taką rozłąkę ciągłym kontaktem ze sobą. No i jakoś wpadliśmy w nawyk, że codzinnie opisujemy każdy swój spędzony dzień bez siebie. Wiesz jak to umacnia związek?? Ważne żebyście się kochali i mieli do siebie zaufanie..Ja to mam jeszcze taką metodę, że jak mnie napada bardzo tęsknota za nim to planuję to co będzie jak wróci i jak będzie kolorowo:)

Gość wywal go
trzeba byc silnym i baaaaaardzo zwiazanym emocjonalnie zeby dac rade takiej rozlace...... jesli pracuje facet w jakims warehouse i mieszka ze znajomymi to wybaczcie ale wspolczuje wam.......mieszkalam kilka lat za granica z mezem i wiem jak to wyglada od wew......te kur....polki....szkoda pisac........trzymam tylko kciuki za was zeby skonczylo sie dobrze dla waszych zwiazkow....