Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basienka19

prosze o pomoc, jak sie przemóc i podczas robienia loda połknąć sperme?

Polecane posty

Gość łykanie spermy
to kolejna fanaberia zakompleksionych kutasów którzy chcą sie dowartościować i poniżyć kobietę.Albo to wsadzanie " z dupci do buzi" ja pierdziele co za degrengolada

Gość gość
Dobra rada Basienka nie rób tego po powrocie z delegacji bo pomyśli że to komuś robiłaś

Gość gość
Na twarz niech ci sie zleje

Gość gość
Problemem jest obrzydliwy zapach spermy. To on powoduje odruchy wymiotne.

Gość gość
Jestem facetem. ..nigdy facet by nie łykał spermy ...smakował raz czy dwa z ciekawości. ...i koniec ...powie ochyda .. .a kobiecie wkręca z próżności. ..

Gość gość
Ja nie spuszczam się mojej żonie do ust ani na twarz. Owszem, przez tyle lat uprawiania seksu zdarzały się różne sytuacje. Jakieś odpryski spermy na policzku, szyi czy pierwszy strzał w ustach, ale kolejny już na zewnątrz. Na miejscu żony nie chciałbym łykać spermy więc jej tego nie robię.

Gość Ania

Tez nie widze w tym nic obrzydliwego.Skoro facet mnie piesci I zlizuje moje soki,co sprawia mi wielka przyjemnosc wiec tez mu sie odwdzieczam.Jednak to prawda ze gdy pije I Pali to jego nasienie jest gorzkie.Trzeba przelamac sie ja tez kiedys nie myslalam ze bede mogla tego probowac,ale z biegiem czasu przelamalam sie I nie zaluje.

Gość Facet

Dziewczyny! Dla nas facetów, to wisienka na torcie, to jest może głupie ale bardzo ważne. Moja dziewczyna też nie chce tego robić, nie zmuszam jej ale nie jestem spełniony. Potrzeba jest tak duża,że wielu później szuka tego u innych kobiet. Co do smaku, wyglądu i takich tam, to Wasze cipki też mają specyfoczny zapach i smak. Jakbym o tym myślał, to też może bym zwymiotował ale nie chodzi o nasze odczucia tylko partnera i zrobie wszystko aby było jej cudownie. Liczy się tylko i tylko na tym się skupiam a nie na smaku. Pozdrawiam i pamiętajcie dla nas to b.ważne.

Gość Gość1991
10 godzin temu, Gość Facet napisał:

Dziewczyny! Dla nas facetów, to wisienka na torcie, to jest może głupie ale bardzo ważne. Moja dziewczyna też nie chce tego robić, nie zmuszam jej ale nie jestem spełniony. Potrzeba jest tak duża,że wielu później szuka tego u innych kobiet. Co do smaku, wyglądu i takich tam, to Wasze cipki też mają specyfoczny zapach i smak. Jakbym o tym myślał, to też może bym zwymiotował ale nie chodzi o nasze odczucia tylko partnera i zrobie wszystko aby było jej cudownie. Liczy się tylko i tylko na tym się skupiam a nie na smaku. Pozdrawiam i pamiętajcie dla nas to b.ważne.

Czysta cipka nie ma zapachu. Soki z cipki również, a ich smak jest neutralny, czasami kwaskowaty. W porównaniu do odpychającego , mdłego, smaku i zapachu spermy soki kobiety to wręcz ambrozja.