Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krotochwila

Ale strona!!!! Oddasz/dostaniesz, wymienisz

Polecane posty

Gość Krotochwila

Super strona, mili ludzie, fajny czat i Forum, jeśli robisz wiosenne porządki i coś zalega Ci w szafie oddaj to komuś, sprawisz mu radość a może znajdziesz cos dla siebie??? www.wymienprzez.net

Gość Krotochwila
Wymiana, oddam, sprzedam nie chcesz to nie musisz :-) Nikt Cię nie zmusza :-) Jestem pewna ze inni chętnie zajrzą ;-)

Gość Krotochwila
No ale faktycznie uzytkownikom Allegro to może nie w smak :D

Gość pomysl_troche
Catarinka71 przynajmniej masz wszystko w jednym a nie szwędasz się od portalu do portalu !!! Nie chcesz kupować to sobie ukryj te ogłoszenia i po problemie !

Gość pomysl_troche
Catarinka71 i na tym syfiastym portalu przynajmniej nie płacisz tak jak Ty na allegro :)

Tylko że tam prawie nic nie ma:o Jest allegro, jest gumtree, jest szafa... pełno tego jest i o wiele lepszych od tego

Gość Krotochwila
Catarinka dla Ciebie nie ma dla innych jest :-) Poszukaj faktycznie na Allegro :-)

To że nie płacisz to kwestia czasu:P Po prostu jak widzę reklamę \"ale strona!!!\" to spodziewałam się na prawdę czegoś

Gość pomysl_troche
na allegro też kiedyś nic nie było :) a znajdź sobie coś na gumtree... powodzenia :) A na szafie to może telefonu też poszukam ? Oczywiście lepiej zapłacić allegro, a jak się nie sprzeda to raz jeszcze, i raz jeszcze i tak aż w końcu się uda :) świetny plan :D

Gość Krotochwila
Catarinka każdy szuka czego innego na tych stronach...:-) Armaniego nawet na Allegro nie dostaniesz (chyba, że podróbki :D)

Założyłaś temat to mam prawo wyrazić swoją opinie, 100razy wole gumtree tam też jest oddam za darmo, wymienię itp i dziennie jest więcej nowych rzeczy niż tu ogólnie dlatego nie wiem czym aż tak się zachwycasz tak to reklamując

Gość Krotochwila
ja nie lubię Gumtree, zresztą ma zupełnie inny klimat i to Ci własnie tłumaczę - kazdy szuka czegos innego :-)Ty kręcisz nosem ale jest wiele osób, które wolą Wymienia od Gumtree :-)

Gość pomysl_troche
ja na gumtree nigdy nie moge nic znaleźć, do tego strasznie dużo czasu zajmuje przeglądanie ofert i strach czasami coś kupić, żadnych adresów, żadnej pewności, zadnej gwarancji. Pisałem już parę razy skargę do nich i nawet nie raczyli odpisać !!! I na grumtree też nic nie było tuż po założeniu, a popatrz :)

Gość pomysl_troche
agula12 znam gratyzchaty ale tam coś otrzymać to...trzeba mieć naprawdę fart :)

Gość pomysl_troche
i dużo ludzi ukrywa tam chęć sprzedaży przedmiotu, co wychodzi potem w praniu.

Gość teesa
Kapitalna stronka!!! Oprócz wartości sticte "użytkowych" ma świetne forum i kapitalny czat! No i są tam sympatyczni ludzie, a nie drobni naciągacze, jak na "bratnich" portalach ;)

Może i nic nie było ale nie widziałam ich reklam na forum z hasłem \" ale strona!!!\" Widzisz mi to się rzuciło w oczy bo czym autorka się tak zachwyca?? Tym że powstała kolejna tego typu strona, dziewczyno wpisz w Google to znajdziesz tego masę po prostu.. a zresztą możesz sobie reklamować przecież ale ja mogę mieć swoje zdanie więc niech Cie to tak nie boli że napisałam że syfiasta strona

Gość Krotochwila
no Graty się rozrosły i faktycznie sporo oszustów teraz tam smiga, no ale to właśnie wada sporego portalu :-) Na Kafe w początkach istnienia też było mniej oszołomów :-)

Gość Krotochwila
Catarinka alez cenię sobie Twoją opinię :-) Masz do niej pełne prawo, zresztą nawet głupio by było gdybys tam wchodzila ale nie podobałoby Ci się :-) Daj szansę innym ocenić :-) Zreszta nie ma portalu, który wszystkim dogodzi :-)

Gość teesa
Ja myślę, że walorem tego typu portali nie są oddawane rzeczy, a klimat, jaki tam panuje! Bo ludzie najczęściej nie rzeczy szukają, lecz możliwości nawiązania sympatycznych relacji. Tzn. - są tacy, którzy stawiają na wyrwanie jak największego kawałka tortu, ale ich raczej nie jest wielu!

Gość Krotochwila
Teesa ma rację, ludzie którzy byli na jednym DOBRYM portalu typu Freecycle wiedza ile wartościowych i fajnych osób można tam poznać. wszak ludzie oddajacy swoje nadmiary dzielą się z innymi takze swoim sercem :-)

Gość a mi sie dla odmiany podoba
A mi się dla odmiany podoba idea portalu, jedni chcą oddać, inni sprzedać, wszystko jest w jednym i nie musze przeglądać tego co mnie nie interesuje. i sama mogę wystawić przedmioty które nie mają zbyt dużej wartości i za to nie płacić ! Wkurzają mnie każdorazowe prowizje na allegro za to że za duże zdjęcie np wstawie...albo jak chce miniaturkę. Żal... Szkoda że nie ma za wiele ogłoszeń narazie ale trzymam kciuki za powodzenie przedsięwzięcia !

Gość marylka.
a tutaj macie jeszcze http://wymieniarka.pl/ a ja ide do twojej stronki Krotochwilko poogladac ,a moze cos trafie .

Gość Krotochwila
na wymienprzez.net nie ma żadnych punktów, kazdy ma szanse, oczywiscie łatwiej otrzymują Ci, którzy się dzielą :-)

Gość Wawrzuta
ale o so chodzi....