Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może naiwna

Czy się udało?

Polecane posty

Gość może naiwna

Cześć, mam pytanie, jakie jest prawdopodobieństwo, że zaszłam w ciążę po stosunku w 9 dc przy cyklach 26 dni?

nie wiem ile osób na tym forum zajmoje się "rachunkami" prawdopodobieństwa, więc nie wiem czy udzielą ci tej właściwej odpowiedzi. ciężka sprawa

Gość może naiwna
Oj, przecież mogłam się domyślić, że takie będą odpowiedzi.. Dzięki :P

Gość w ktorym dniu cyklu robilas
szansa jest ale bardzo mala

Gość może naiwna
może potwierdzenia kogoś, komu się udało 3 dni przed owulacją?

tylko, to że komuś się uda nie znaczy że uda się również tobie. jak się czyta to forum, to widać, że kobiety zachodzą w ciążę w dniach niepłodnych, w trakcie miesiączki i takie tam, a te które się starają o dziecko nie mogą zajść, kochając się we wszystkie dni płodne ( nawet pary teoretycznie nie mające problemów z płodnością - z medycznego punktu widzenia). dopóki nie zobaczysz 2 kresek na teście a lekarz nie potwierdzi ciąży, nie będziesz miała pewności, a prawdopodobieństwo - tak naprawdę nie ma to nic do rzeczy!

Gość może naiwna
Pewnie masz rację, ale kiedy tak właśnie pragnie się tej ciąży i wciąż są tylko rozczarowania (mimo, że lekarze twierdzą, że wszystko OK) to chciałoby się poczytać, że "tak, masz duże szanse, bo mi też się udało :) " Doskonale wiem, że to naiwne i dziecinne pytać o takie rzeczy na forum, ale próbuje sobie jakoś poprawić humor i dodać nadziei - niestety (jak powyżej widać) z marnym skutkiem :)

jak chcesz sobie poprawić nastrój, to idź z mężem do cukierni, a potem na jakąś komedię... nie nakręcaj się tylko zajmij czymś swoją uwagę. powodzenia