Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala.czarna.

Okres trwajacy ponad 2 tygodnie - HELP

Polecane posty

Gość mala.czarna.

Czesc. Po ciazy zdecydowalam sie na zalozenie wkladki. Zalozylam ja w pazdzierniku. I od tego czasu mam okres trwajacy 2 tygodnie a nawet dluzej :( Nie dosc ze jest staasznie obfity (w nocy przecieka mi majwiekszy tampon + podpaska - a nigdy sie to nie zdarzalo) to trwa strasznie dlugo. Takie faktyczne krwawienie - ok 10 dni, a potem kolejne kilka dni - mniej, ale bez zmieniania wkladki co 2 godziny sie nie obedzie. Potem przerwa 5 dni i od nowa... No masakra jakas. Z 31 dni w miesiacu jest tylko 5/6 kiedy moge sie kochac normalnie i komfortowo bez obawy ze krwawie. Wiem ze po zalozeniu wkladki mialo byc troche uciazliwie, ale to co sie dzieje to jakis koszmar. Mial ktos podobnie? Bede chyba musiala wyciagnac wkladke bo tak sie nie da normalnie funkcjonowac!

Gość mala.czarna.
Nikt nie wie? :(

Gość idz do gina z tym
idz do gina z tym i to jak najszybciej.!

Gość a moze ginekolog
cos by na to poradzil ??

Gość bulinka123
moja mama tak miala, lekarz przepisal jej tabletki na zmniejszenie krwawienia. Mozna je kupic w aptece bez recept tez

Gość zuzka2911111
Jaką wkładkę założyłaś? Przepraszam,że nie na temat,ale właśnie rozważam założenie Mireny.

Gość Gosiuleczka12345
Ja wiem;) Idź do Ginekologa, bo jest źle założona wkładka!!!!Zrób to jak najszybciej!!!