Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plama na scianie

przyjaciel mojego chlopaka chyba do mnie podbija

Polecane posty

Gość plama na scianie

jestem z moim chlopakiem od 2 miesiecy wiec niedlugo jeszcze. jemu bardzo zalezalo na tym zebym poznala wszystkich jego kumpli, ktorym zreszta od dawna o mnie opowiadal:) wszyscy oni sa przesympatyczni i bardzo ich lubie:) spotykamy sie razem praktcznie co weekend i ostatio zauwazam co dziwnego w zachowaniu jednego z jego kumpli. juz wczesniej zauwazylam, ze probuje nawiazac jakis kontakt fizyczny takie zaczepki. na ostatnim spotkaniu byl ze swoja dziewczyna choc mnie powiedzial ze to nie jest dziewczyna, ze laczy ich tylko seks. na tym spotkaniu powiedzial mi ze wygladam rewelacyjnie i spytal sie mojego faceta czy nie chce sie wymienic na kobiety, to byl oczywiscie zart:) przez caly wieczor widzialam jak mnie obserwuje w dodatku sprawdzajac czy mnie obserwuje natykalam sie na jego wzrok i zaczynam miec obawy, ze moe on pomyslal, ze mi sie podoba. wiem, moze przesadzam ale odnosze wrazenie, ze mu sie podobam. dodam ze wszyscy mamy po 25 lat.

Gość cbvb
A zachowujecie się jakbyście mieli 15. Co to za kolega co ma panienkę tylko do seksu.

Gość plama na scianie
ogolnie przejawia duze zainteresowanie moja osoba, nawet moj chlopak stwierdzil, ze ze wszystkich jego kumpli ten wlasnie lubi mnie najbardziej

Gość plama na scianie
nie wiem, czy zachowujemy sie jak 15 latki mysle, ze takie sytuacje zdarzaja sie ludziom w roznym wieku. a co do tego, ze ma panne od seksu- z tego co wiem to on nigdy sie nie wiazal na powaznie. jest bardzo przystojnym i inteligentnym facetem ale jakos nie spieszy sie do budowania zwiazkow.

Gość Brunhildadddd
Jak ci tez sie podoba to moze sie wymiencie, moze wszyscy na tym skorzystacie.

Gość plama na scianie
hehe podoba mi sie ale tak zupelnie po kolezensku:) jestem z moim facetem i nie potrzebuje zadnych zmian:) chcialabym wiedziec czy z tego co Wam opisalam tez wnioskujecie , ze podbija, czy mam ttlko paranoje?

przyjaciel mojego chlopaka chyba do mnie podbija \" po 1 / to nie jest przyjaciel !!! a po 2/ to ja bym sie zastanowił czy aby za bardzo nie uzywasz nad interpretacji pewnych zdarzen i faktów ;) wiesz dla duzej ilosci kobiet zwykłe czesc , usmiech czy nie winny flirt oznacza juz fakt ze POSIADAJA NOWEGO CHłOPAKA :p:p:p

Gość plama na scianie
hehe regres ja wlasnie zdaje sobie sprawe z tego ze byc moze nadinterpretowuje cala ta sytuacje:) choc zawsze wydawalo mi sie ze jestem w stanie wyczuc zainteresowanie moja osoba wiem tez ze nieomylna nie jestem:) ale o to chodzi, ze z jego strony to nie jest taki niewinny flirt, ja bym tego wcale flirtem nie nazwala, on mnie obseruje, gdy mysli, ze nie widze a nawet gdy zauwazy, ze widze, gdy spojrzymy na siebie to ja pierwsza odwracam wzrok. dziwnie sie z tym czuje

Gość mozart
do ___Regres, niewinny flirt wg. mnie nie istnieje ponieważ każda kobita odbiero to na poważnie.

Gość mozart
chyba że Ty jesteś tzw. heart breakerem (czy jakoś tak) i w ten sposób traktujesz kobiety.

mozart a usmiechy , ukradkowe spojrzenia , usmiech i gesty sympati to myslisz ze jak sa odbierane ? tez jednoznacznie :D

Gość plama na scianie
mozart a Twoim zdaniem on probuje do mnie podbijac czy wyolbrzymiam?

Gość mozart
do plamy na ścianie__ napewno mu się podobasz, ale czy do Ciebie podbija to raczej zbyt wielko słowo. Moze chciałby z Tobą byc, ale musi liczyć sie z tym że jest ktoś ważny w Twoim życiu, a pomarzyc każdy może. Regres__ może masz rację uśmiechy itd....... często odbierane są przez kobiety jako podryw, ale faceci równiez sie na to łapią:D

Gość nie sypiam z komiczne
nie wiadomo co mu ten Twoj chlopak naopowiadal moze wlasnie to ze tez jest z Toba dla seksu i dlatego ten przyjaciel tak sie interesuje... czuje ze szykuje sie 2M+K

Gość plama na scianie
taka opcje mozemy z gory wykluczyc ale dziki za sugestie:)

Gość tez tak mialam
Zaczynalo sie od zaczepek, pozniej powazne rozmowy, dzwonienie z byle problemem do mnie (nawet kiedy pytanie dotyczylo np samochodow o ktorych nie mam pojecia).... wszyscy naokolo mowili ze cos jest nie tak, az moj chlopak tez zaczal byc zazdrosny. I ograniczylismy kontakty, tamten znalazl sobie dziewczyne, a ze jest zaborcza to rzadko go wypuszcza :)

Gość plama na scianie
ja nie chcialabym zeby to sie posunelo do tego stopnia zeby zaczal do mnie dzwonic z byle czym:) zreszta moze sobie wyolbrzymiam, moze podobam mu sie fizycznie i dlatego mnie obserwuje a nie ma to nic wspolnego z podbijaniem:)

Gość karatemate
ja wlasnie mam taka sytuacje, ze podoba mi sie dziewczyna kumpla ale przeciez nie zaczne jej podrywac. to sie tak rzuca w oczy? tzn dziewczyny tak zauwazaja, ze sie komus podobaja? bo wolalbym, zeby ona sie niezorientowala

Gość plama na scianie
momentami tez zachowuje sie jakby byl moim chlopakiem, kupuje mi drinki proponuje wspolne wyjscie na papierosa nie pytajac mojego chlopaka czy wyjdzie z nami. kumplom mowil, ze panna z ktora sie pojawil to jego dziewczyna mi powiedzial, ze nie. dziwne to wszystko