Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mężatka23

napewno wiecie

Polecane posty

Gość mężatka23

witam kobitki. napisze szybko o co chodzi i czekam na odpwiedz! chodzi o to ze spoznia mi sie okres jakies 6,7..dni wzielam luteine50 pod język i juz 3dzien to biore ;/ świnstwo! mam długie cykle bo co 35, 36 dni.. i to nie zawsze! nie wiem czy warto isc do lekarza skoro znam juz swoje cykle i wczesniej zapisal mi wlasnie luteine na wywołanie okresu. ale moje pytanie jest inne .. kochalam sie z mężem w zabezpieczeniu i jestem pewna na 60% ze nie bylo nic takiego abym teraz mogla sie martwic ciążą.. ., ale.. włansie to ale... po ilu dniach brania luteiny powinien pojawic sie okres

Gość mężatka23
dodam ze nie czuje sie najlepiej po tych labletkach nie mam apetytu jestem placzliwa i ogólnie czuje sie zle .. a do tego bolą mnie piersi tak jak na okres. no ale kiedy on będzie?wiem ze luteina nie zaszkodzi w razie czego dziecku ale ja raczej licze na okres ;/

Gość mężatka23
????????????????????????????

to zrob test,a jak wyjdzie negatywny to czekaj na okres bo juz masz jego symptomy.Ja nigdy niebralam luteiny to ci nieporadze,a moze skontaktuj sie z ginekologiem on najlepiej ci doradzi

Gość joojjjj
czemu niezrobisz testu tylko się głupio pytasz??

Gość mężatka23
nie mam okresu........................... boję sie zrobić test.................................. aż mnie ściska w środku z nerwów ...

my też się boimy Twojego wyniku, zatem będzie ci raźniej :)a teraz szoruj do apteki po test ;)

Gość mężatka23
dzisiaj pobolewa mnie troche brzuch ale okresu brak.. w ciazy tez tak moze byc?? dzxisiaj jest 5ty dzien z luteiną a okresu nic tylko to dziwne uczucie w dole brzucha

Gość joojjjjj
ps. dziewczyno podczas brania luteiny raczej nielicz na okres - on sie powinien pojawić własnie jak ją odstawisz dopiero

Gość asdfghjklwa
tylko na 60 procent jestes pewna że to nie ciąża... Objawy juz masz więc pędem po test dla potwierdzenia :D GRATULUJĘ SERDECZNIE