Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wydziczonaa

Jak sobie radzicie z WYDZICZENIEM?

Polecane posty

Gość Wydziczonaa

Bo ja jestem strasznie dzika, mam problem z nawiazaniem kontaktow, trudno mi sie zaklimatyzowac w nowych miejscach. Najgorzej jest w pracy bo pracuje z 3 dziewczynami, sa nawet mile ale trudno mi nawiazac z nimi kontakt bo ciagle mi sie wydaje ze one tworza grupe a ja niestety do niej nie naleze. jak to zmienic? a co najwazniejsze mam duzo dobrych przyjaciol- tylko w pracy trudno mi sie zadomowic. dlaczego?

Gość Wydziczonaa
nikt nie jest wydziczony?

Gość ryrewte
Próbowałaś skorzystać z usług profesjonalnego tresera ?

może po postu masz taki typ - niechętnie utożsamiasz się ze sztucznie narzuconą grupą - w końcu ludzie w pracy są, jacy są i nie Ty ich sobie dobierałaś. więc nie musisz się czuć zobowiązana do tego, żeby koniecznie stworzyć z nimi "paczkę". to po prostu ludzie z pracy, i tyle. masz przyjaciół w życiu prywatnym i tego się trzymaj :) ja mam podobnie - np. na studiach, na moim roku było raptem kilka osób, z którymi złapałam bliższy kontakt, reszta mnie jakoś nie interesowała i nie czułam specjalnej potrzebu integrować się z całym rokiem. najlepsze i najtrwalsze znajomości wyniosłam z ogólniaka, a potem jeszcze nawiązałam trochę takich fajnych przez mojego faceta - i tych się trzymam. a z ludźmi w pracy np. nic mnie nie łączy i wcale nie czuję, zebym chciała to zmieniać.

Gość Wydziczonaa
(: no nie wiem co jest grane..niby mam znajomych i to dobrych z ktorymi sie dobrze czuje a w pracy jestem ostatni dzikus. Nie uczestnicze w rozmowach, widze jak one sie smieja, zartuja a ja nie potrrafie dolaczyc nie wiem dlaczego. czy to moja wina czy ich moze bo czuje sie troche olewana

Gość Wydziczonaa
Anyzowka- dzieki, troche lepiej sie czuje, masz racje ze wcale nie musze sie z nimi na sile zaprzyjazniac ale jakos glupio sie czuje skoro one zartuja miedzy soba, sa bardzo zzyte (ja tu pracuje od 3 tyg), organizuja wieczorki wspolne a ja czuje sie jak intruz.