Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majowa panna młoda

czy bukiet kremowych róż pasuje do tej sukni?

Polecane posty

Gość Majowa panna młoda
wredniak :)

Gość Majowa panna młoda
a jak uważacie, suknia nie jest za skromna? moja mama uważa, że zbyt :uboga:, a mi ise tak właśnie podoba!!

to zalezy czy ten slub bedzie twoim jedynym slubem... suknie wedlug mnie jest OK i idealnie nadaje sie na slub cywilny (sama mialam fioletowa kiecke). bralam rowniez slub koscielny na ktorym troche bardziej zaszalalam z suknia:)

Gość Majowa panna młoda
to nasz jedyny ślub. co do sukien, nieważne czy ślubnych czy wyjściowych, czy sukienek letnich - zawsze ceniłam klasyczną prostotę , żadnych koronek, kwiatĸow albo nadmiaru falbanek... :)

Gość samasobie
suknia przepiękna, niczego jej nie brakuje :) koronki czy inne cekiny tylko by ją zepsuły.

Gość wierka sierduczka
super sukienka, nic nie zmieniaj załóż tylko jakąś fajna, elegancka, prosta biżuterię i będzie super kremowe kwiatki to moim zdaniem swietny wybór, choc ja bym sie zastanowiła nad tulipanami

jesli cenisz proste kroje to wybor jest swietny moim zdaniem.i nie daj sobie nic wmawaic:) ja tez lubie prostote chociaz na slubie koscielnym do bialej sukni pozwolilam sobie na ozdobny gorset-taki styl mam:) zycze wszytkiego naj naj i udanej pieknej uroczystosci:)

Gość Majowa panna młoda
dziękuję wam za opinie i za zyczenia :) to już bardzo blisko!!!!!!!! ale się emocjonuję -ale jestem spokojniejsza, niz np. miesiąc temu ;)

alez prosze:) a ekscytacja jest calkowicie normalna takze ciesz sie swoimi chwilami.Jak sie to mowi cala przyjemnosc to oczekiwanie:) pozniej zostaja juz tylko wspomnienia:)

Gość nieładna ta suknia
a wręcz brzydka. na sylwestra bym jej nie założyła, nie wspominając o własnym ślubie.