Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxxx6666666666666

kogo jeszcze bolą dziś jelita?

Polecane posty

Gość xxxxxx6666666666666

Niech się tu dopisze. Chorujmy razem [cześć]

Gość xxxxxx6666666666666
Też tak pomyślałam rano - nic tylko świńska grypa mnie dopadła. Ale w sumie nie wiem. W sobotę najadłam się jajek z majonezem. Wczoraj czułam się pączkującym drożdżem cały dzień. A dziś? A dziś? Rurą ściekową. :(

Gość xxxxxx6666666666666
Kto wie? Pożyjemy zobaczymy czy salmonella. Boże - ale wczoraj jeszcze miałam nadzieję, że mi się to jakoś ...rozejdzie. Niestety :(

Gość xxxxxx6666666666666
A ponieważ nieszczęścia chodzą parami to w nocy dziś zarwałam sobie łóżko słuchajcie i nie miałam gdzie spać przy okazji, żeby mi nie było za dobrze. :(

Gość xxxxxx6666666666666
Po prostu usiadłam i nie - w sumie się kładłam i ŁUP! lezę na podłodze :( Środek nocy, ja chora... ledwo żyjąca... samo życie :(

Gość xxxxxx6666666666666
oczywiście łozko zarwało sie od cisnienia gazów - puściłam strasznego bąka

Gość xxxxxx6666666666666
Spadaj podszywaczu głupi. Nie jest to prawdą. Po prostu się kładłam obolała i się...zarwało. Kiedy indziej by mnie to smieszyło może, ale dziś chce mi się... nawet nie płakać tylko WYMIOTYWAĆ. Dosłownie :( Oby mi szybko przeszło... A już mi trzeszczało co najmniej z tydzień, ale miałam wrażenie, że ot sobie skrzypi. A tu... dobrze, że to dach nie był albo...sufit :(

Gość xxxxxx6666666666666
mam dietę mleczną. Już wczoraj miałam sobie coś wziąć, nie? To wiesz co sobie wzięłam? Wino. I później czułam, że ...fermentuję. :( A później się zaczęło... :(