Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piekne popoludnie+54695

Dlaczego moi rodzice faworyzuja mojego brata???

Polecane posty

Otoz mieszkamy obok siebie pare krokow doslownie oni w jednym domu a ja z mezem i bratem!!! w drugim. Ale rodzice zwlaszcza matka mnie ani mojego meza nie widza tylko ich synusia ktory zreszta zajal nam jeden pokoj drugi jest dla nas i dziecka (czytaj : ciasnota okropna. Probowalam rozm o tym z matka ale powiedziala mi ze brat jest samotny i biedny...(chociaz ma super samochod i wlasny niewykonczony dom) a ja mam meza i dziecko i jestem szcesliwa , poza tym powinnam byc zadowwolona bo to ja dostalam w zapisie i chyba nie mam krzywdy bo mama placi rachunki (prad gaz i gotujemy u niej obiady). Ale ja mam juz tego dosc , mojemu mezowi to bardzo przeszkadza i caly czas zyjemy w nerwach.

Gość niestety juz tak jest i tego
nie zmienisz

dlczego nie zmienie??? poprosze aby mklodziesz gimnazjalna sie na moim topiku nie wypowiadala z racji wieku i malego doswiadczenia zyciwego. Kieruje ta prosbe do pierwszej wypowiedzi .

Gość ale jej radzicie
nie ma co. Autorka to piku ma racje ze mlodziez gimnazjalna nie powinna wypowiadac sie na forach internetowych :P

Gość piekne popoludnie
i co z tego ze placi rachunki (zreszta nie wszystkie ) a moj brat ktory z nami mieszka nie placi za nic i jeszcze jak kupi cos do domu to mama mu za wszystko zwraca.