Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gryba Berta z Warszawy

Nie wkurzają was te tańce w TVN

Polecane posty

Ale "You can dance", albo "Taniec z pizdami". Nie ma ciekawszych pomysłow na teleturniej ? :P

to nie jest teleturniej :( ale opdowiqdajac na twoje pytanie : tak wkurza mnie!!! jeszce You Can Dance jest do strawienia bo daje sznase ludziom z nikąd a "taniec z pizadmai " to zenada i ci jurorzy też zaczynaja mnie mdlic

Gość k31
no wnerwiające ale cóż poradzić na to. tańca z gwiazdami już nie wiem która edycja, nudne jak flaki z olejem. czekam tylko na mam talent. tam przynajmniej coś ciekawego ludziska pokazują.

Gość gegreg
nie wiem nie oglądam uważam że trzeba być skończonym debilem żeby patrzeć jak "gwiazdy" dostają jakieś horrendalnie wysokie sumy za to że się pokażą w takim chłamie dla ciemnych mas

cholera, kto jeszcze wystąpi jako gwiazda ? Kaczyńscy, Rydzyk, Lepper, Anita Krawczyk?

Gość nie ogladam tancow z gwiazdami
i pochodnych bo mnie nudza zwyczajnie, a ostatnio mówili ze jest zapotrzebowanie na seriale o tancerzach i juz 2 stacje szykuja nam kolejnych tańczacych. ochujeli z tymi tańcami czy co?

Gość tw4
a ja lubię popatrzeć jak ktoś ładnie tańczy :) to jest ich talent i ich sposób na pracę. nikt wam nie broni tak zarabiać

Gość essssoooesssssoooooooooooooooo
ojej jak ja tych tancow nieznosze!juz patrzec na to nie mozna!kiedy to gowno sie skonczy?

Gość gruszka na wierzbie
taniec z pisdami to rzygam już :-O a ta Ibiszowa jaka gwiazda - dzis rano widziałam ją w TVN przylazła tam z okazji odpadnięcia masakra niedługo będą tańczyć sprzątaczki stacji tv i du.podaje polityków

Gość HxD
Te programy są do dupy!!!!!! Zamiast tego mogą dać jakiś fajny film!!

Gość a ja kumam 3
mi już nie dobrze się robi na sam widok tego i podobnych tytułów i jeszcze ten nowy serial o tańcu normalnie tylko się pochlastać :P