Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdgdfg

co sądzicie o tej spacerówce?

Polecane posty

Gość 3 BIT
jest super własnie myslę o jej zakupie :P

Też szukam spacerówki. Ta była by idealna gdyby nie waga. Potrzebuje czegoś lekkiego. Do 8 ewentualnie 8,5 kg. Ta ma przekładaną rączkę, co jest ważne jeżeli dziecko jest jeszcze małe. Ma duże koła, wszystko co potrzeba, tylko waży 11 kg. Córa 10 kg, jakieś szpeje i w sumie 25 kg na piętro dźwigać. Ja jeszcze jakoś wytacham ale problem z babcią która się na co dzień małą zajmuje. Ja zastanawiam się nad http://www.allegro.pl/item616602482_sprint_baby_dreams_design_oslona_folia_new.html, jakieś sugestie, opinie ????

Gość taka sobie z glogowa
ja nie polecam spacerowki z przekladana raczka bo znam opinie innych mam i w sklepie panie byly na tyle szczerze ze odradzily mi kupna takich wozkow, przy niech jest jedna wada, nie da sie podlechac pod kraweznik, ja mam wozek baby design walker, jest super, troche sie nachodzilam zanim wybralam spacerowke, mala na sopacerze ma zabawki przed nosem jest zadowolona, bawi sie, ja przy raczce mam tacke i tam stawiam sobie socze, super sie sklada a ogolnie wozek super, moim rodzicom tez sie dobrze prowadzi i go sobie chwala, ten model baby design sprint tez fajnie wyglada, uwaza ze wozki tych firm za te cene sa warte swojej uwagi, moja mama ma 11 miesiecy i jest bardzo zadowolna:)

co do 1 wózka to jedno mi się w nim nie podobaa: przekładana rączka - niby ok tylko jak jechać wózkiem który ma koła stałe a tylne obrotowe? coś to trochę dziwne.. a po jak na spacerówke to jak dla mnie 10 kg to za wiele...

Gość sdasfd
Dziewczyny piszcie swoje typy. Jakie spacerówki polecacie- jakie odradzacie. Wklejajcie linki tez.:)

Gość ublebuble
chicco simplicity

Gość upupupupupfdsgh

Gość ...............33
ja zastanawiam się czy w komisie nie sprzedadzą mi tzw. szajsu :/ widziałam wiele spacerówek w bdb stanie i cena była mniejsza...

Witam, problem z wózkiem, to chyba wszyscy rodzice przez to przechodzą!Ja z mężem też zastanawialiśmy się długo i w końcu kupiliśmy wózek Baby design cosmo. Osobiście jestem zadowolona z wózka, od 0 m-cy jest przeznaczony,nie duży , zgrabny wózeczek.Przy zakupie wózka braliśmy pod uwagę wagę wózka, ten ma 12,5 kg, jak na wózek to nie dużo. http://allegro.pl/item603382506_bb_wozek_cosmo_torba_2_w_1_baby_design_nowy.html

Gość jupijupp

Gość mmmmmmnnniaaammm
ja tez polecam walkera tak jak pioprzedniczka,miałam przed nim 3 spacerówki i ten jest najlepszy,tacka z przodu na butelkę czy zabawki a z tyłu na wode mineralna dla mnie-extra.

ja mam taki: http://www.coneco.pl/index.php?go=polo moim zdaniem rewelacyjny... leciutki, wygodny i wysoki (dla mnie wazne bo sama jestem wysoka a przy niskich wozkach strasznie bolal mnie kregoslup bo sie schylac caly spacer musialam)...

Gość jupijupp

Gość uppupp b bb

Gość jupi_jup