Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozdziobią was

Najbardziej wzruszające piosenki

Polecane posty

Rozdziobią - co sie tak powtarzasz zaczyna brakowac pieśni o wojakach? To siegaj po marsze z okresu Napoleona, moze mi z hymnem wyskoczysz

"odwaga jest najpiękniejszą odmianą szaleństwa" - co nie oznacza że przestaje być szaleństwem - wiesz co rozdziobią mażysz aby byc bohaterem wojakiem co odwagą by się wybił, łatwo jest zgrywac bohatera jak jest wojna trudniej gdy jest pokój i to Cie zżera:P

Gość Rozdziobią was
co najwyzej egzaltacja Vampire

Gość Rozdziobią was
no w koncu ktos dolaczyl :) A to chyba z dedykacja dla Vampire. Jak myslisz Vampire, jak ci tam w wiezy otoczonej fosa? :P

przesadne okazywanie uczuć?! No możliwe tylko jakie Ty uczucia chcesz przekazac patriotzm żal - jest wiele o wiele więcej trafniejszych piosenek niż szarganie jakiś wyjątkowych piosenek po forach - niektóre trzeba słuchac w ciszy własnej duszy a nie szastac nimi an prawo i lewo...

zajebiście... nie narzekam bo mam parasol który chroni mnie przed nocą - hakuna no w końcu ktoś coś normalnie a nie popisuwki jaki to ze mnie patriota:P:P:P

Gość Rozdziobią was
w ciszy, w duszy... przeciez nie puszczam ich na glos ty tez nie musisz, wazne ze poznasz bo zaloze sie ze w ogole nie znales tych piosenek.

no jasne bo tylko Ty rozdziobią masz na nie wyłączność:P:P inni już nie mają prawa ich znać przed Tobą:P żałosne:P

Gość Rozdziobią was
w ogole!

u to źle:P:P:P:P:P specjalnie dla Ciebie załączyłem ulubioną piosenkę wermachtu:P:P:P

ależ jestem kulturalny wobec naszego patrioty - jeszcze hymnów SS mu nie zapuszczałem:P:P a może chce o Mei Kampf podyskutować, mam kopie w pdfie:P

rujnuje - wiem hakuna;) ale nawet niexle było podyskutowac z patriotą... Cóż jego strata;P