Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość black mamaba5

czy wam tez wszyscy faceci wydawali sie okropni po rozstaniu z ex facetem?

Polecane posty

Gość black mamaba5

bo mi od roku kazdy, doslownie kazdy wydaje sie byc marna namiastka bylego faceta....kiedy to minie? straszne uczucie...Wszystko mnie drazni, ich sposob mowienia, sposob ubierania, usmiech, trmaty jakie ze mna poruszaja...kazdy gest bo ex wydawal sie byc idealny:(

Gość black mamaba5
oj to bylo tak ze ja zasugerowalam rozstanie ,nie wiem czemu bo nie chcialam, moze balam sie bardzo zranienia a okazalo sie ze mu to na reke ...i bardzo szybko zapomnial..nawet nie chcial wiedziec nic o mnie, czemu boje sie zaangazowania, wystarczyloby gdyby siadl ze mna ,wzial za reke i przeprowadzil rozmowe szczera a chyba czekal az odejde..nawet nie walczyl

Dla mnie nie :) Dopiero zaczęlam dostrzegać jak wiele jest jeszcze fajnych chłopaków :D

Gość kukimonster
tak, przez pare miesiecy tak bedzie i powiem Ci ze bardzo dobrze, bo przynajmniej nie wepchniesz sie w zwiazek "klin klinem", na to by sie zwiazac z kims nowym potrzeba czasu i troche wewnetrznego odpoczynku. daj sobie czas, to mija, wierz mi :)

Gość Karolina233
Jeden raz w życiu rzucił mnie facet i później wszyscy wydawali się totalnie nieodpowiedni... To było śmieszne, ale potrafiłam dyskwalifikować chłopaka bo miał nie tak obcięte włosy, nie miał blizny na twarzy, albo miał w dupie rozgrywki ligi mistrzów. Totalna schiza.. Zresztą.. W sumie do dziś szukam w facetach jego cech, chociaż to było już dawno i nieprawda. Jak ktoś czasem powie coś w taki sposób jak on, jak ktoś ma podobne poglądy, jest ubrany w tym samym stylu.. to automatycznie dostaje plusa. Nawet jak siedzę i słucham głupiego radia i usłysze "jego tekst" to z miejsca bardziej lubię tą rozgłośnie...:) Brzmi głupio i takie zaiste to jest. Ale po prostu zakochanie chyba zostawia taki ślad. Tym bardziej pierwsze - jak u mnie.

Gość ewek262
u mnie w sierpniu minie 2 latka a ja nadal jestem nie umiem spojrzec normalnie na innego faceta.w kazdym widze odbicie swojego ex z ktorym byłam prawie 6 lat a powinnam była byc najwyzej tydzien.

Gość ewek262
zorał mi psychike doszczętnie i nie wiem czy uda mi sie zmienic swoje nastawienie do innych facetów.dół na maksa-on stuka inne a ja nie potrafie zmienic nastawienia.kazdy to gad

Gość ZAMYKAMY
WOW,TO JEST PROBLEM!!!!!