Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w rozterce jestem

poznalam kogos a mam faceta i niewiem co z tym zrobic

Polecane posty

Gość w rozterce jestem

poznalam kogos przez internet, bardzo dobrze nam sie rozmawialo wiec przeszlismy na gg, tylko problem tkwi w tym ze mam faceta... niewiem co robic, ten kogo poznalam wydaje sie fantastycznym facetem, a moj... no coz ma wiele do zyczenia, pije, nie zawsze mnie dobrze traktuje... a nawet czesciej zle :( probowalam z nim zerwac ale do niego nic nie doiera, mowilam koniec, a on zdawal sie jakby tego nie slyszal... ten kogo poznalam przez internet wie o tym ze mam faceta, nie chce sie mieszac w to wszystko, ale szczerze to przypadlismy sobie do gustu... niewiem juz co robic...

Gość w rozterce jestem
:(

jak to probowalas z nim zerwac ale do niego nie dociera?:| jakbys chciala to bys zerwala skutecznie...

Gość w rozterce jestem
mowilam ze to koniec, a on na drugi dzien jak gdyby nigdy nic, kochanie to, kochanie tamto... przypominalam mu ze nie jestesmy razem, ale to nic nie daje, on uwaza ze jestesmy tak czy siak... zuje przez to skrepowanie...

to sie zrywa kontakt i juz... naprawde uwazam, ze jakbys chciala to bys go odsunela od siebie raz na zawsze. ale pomijajac juz ten fakt ... jesli zle Cie traktuje to uciekaj od niego jak najszybciej.

Gość w internecie każdy jest
fantastyczny :)

Gość w rozterce jestem
uciekam, uciekam, przynajmiej probuje... moze jak sie przeprowadze to bede miala spokoj...

"w internecie kazdy jest fantastyczny" - nie poznałaś jeszcze mnie, latika szkoda słów w tym temacie co kolwiek autorka zrobi to i tak będzie jej źle :P

Gość Gienek z krainy kredek
Powiedz mu wyraznie ,najlepiej duzymi literami ze nie ,po co ma sie meczyc.

Gość
a widziałaś chociaż tego gościa z netu? od rozmowy na gg do realnego związku droga daleka :)