Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sssarita16

pomoże mi ktoś z niemieckiego?

Polecane posty

Gość sssarita16

mam do napisania kilka zdan a kompletnie tego nie umiem:(

Gość dsa
czego nie rozumiesz?

Gość sssarita16
jak sie pisze te zdania musze napisac takie cos: moja mama jest sprzedawca ale obecnie nie pracuje, ojciec jest kierowca i pracuje w firmie transportowej. mam kota Towdiego i psa Cezara. moi krewni na codzien pracują. ciocia jest księgową a wujek prowadzi firme ogrodnicza

Gość dsa
no to pisz. zrobie ci korekte. Ale za ciebie nie napisze. Bo jak szukasz jelenia, co za ciebie zrobi prace domowa, to ja wysiadam.

powiedziałem to po niemiecku, ale nie napiszę, bo musiałbym zmienić nick, ze wstydu, że tyle niemieckich ortów natrzaskałem

Gość sssarita16
tak od gumisiow hehe

Meine Mutter ist verkauferin aber jezt Sie nicht arbeit, meine Vater ist ein Fahrer und er arbeit in transport firmen. Ich habe eine katze \"imie\" und ein hund \"imie\". Meine Familie jeder tag atbeitet.Meine Tante ist \"czekaj sprawdze ja jest ksiagowa\" und mein Onkel fuhren ein Gartenfirmen. Chyba dobrze...

Gość dsa
No widzisz sssarita16, jak pokazala pani_Cobain poziom znajomosci niemieckiego moze byc nawet poziomem ponizej poziomu morza. Mozesz sie teraz pocieszyc, bo chyba nie mozna znac gorzej tego jezyka.

Gość Gato Gato
Meine Mutter ist Verkäuferin, jetzt arbeitet sie nicht, Mein Vater ist Kraftfahrer und arbeitet in eine Transport Firma Habe ein Kater Towidi und ein Hund Cesar Meine Familie arbeitet, die Tante ist Sachbearbeiterin und mein Onkel hat eine Garten Firma

Gość sssarita16
Gato Gato a to napewno dobrze jest?

Gość Gato Gato
Ich denke ja.. habe die Sprache nie gelernt

Gość maaaaarijaaa
oj tlumaczycie dziewczynie z bledami..zaraz napisze ci poprawnie..

Gość maaaaarijaaa
Meine Mutter ist Verkauferin, jetzt arbeitet sie aber nicht mehr. Mein Vater ist Kraftfahrer und arbeitet in einer Transportfirma. Ich habe eine Katze Towdie und einen Hund Cezar. Meine Verwandte arbeiten jeden Tag, Tante als Buchhalterin und Onkel fuhrt eine Gartenfirma. Verkauferin- nad a ma byc umlaut fuhrt- nad u umlaut