Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trele morele i pomarańcza

Pierrwsze ruchy dziecka - KIEDY?

Polecane posty

Gość Trele morele i pomarańcza

Jestem w 19 tc i nie czuję mojego maleństwa. Podobno mam jeszcze czas do 20-22 tc. ale jestem niecierpliwa i boję się, że może coś jest nie w porządku... To moja pierwsza ciąża. Od kiedy czujecie swoje pociechy?

Gość dsaq
w pierwszej ciązy poczułam w 20 tyg, w drugiej już w 17

ja wiem ze jest tak - jak kobieta jest szczuplej budowy to moze poczuc ruchy wczesniej, jak grubszej to pozniej. Ja poczułam ruchy w 20 tc a bylam raczej tęga i to bardzo nawet :)

Gość qrcze zawsze coś
ja poczułam łaskotki i bąbelki w 18tc a kopniczki w 22tc, a jestem tęga :)

Gość trusk.aweczka
na to nie ma reguły, ja jestem w 19tyg i już od 2tyg czuje maleństwo. Ponoć szczupłe mamusie zaczynają wcześniej czuć ruchy dziecka. niedługo pewnie też będziesz miała us połówkowe wiec zobaczysz jak się miewa dzidzia

Gość ojojojle
ja należę do tych tzw. przy kości. Pierwsza ciąża- delikatne ruchy w 18 tyg. Druga ciąża- 17 tydzień. Na to nie ma reguły

ja jestem w pierwszej ciazy i pierwsze ruchy tzn takie bulgotania pod koniec 16 tygodnia czulam a takie mocniejsze pod koniec 18...ale kazdy jest inny...teraz 29 tydzien i malenstwo fika jak szalone :) czasami da takiego kopniaka ze zaboli...nie martw sie skoro jak chodzisz do lekarza i nie widzi nic zlego to sie nie martw masz czas jeszczE:)