Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trele morele i pomarańcze

Co zrobić, żeby wszyscy mnie lubili, kochali?...

Polecane posty

Mam 21 lat, wiec już stara kobieta. Aleeee.... Ludzie mnie do szału doprowadzają, bo mają mnie gdzieś, co zrobić, żeby było inaczej i żeby mieć mnóstwo facetów wokół siebie?

Gość tak astara kobieta jak ty
nie interesuje facetów :D

Gość marianna33
podlizywac sie, dawac dupy i ogolenie byc tolerancyjna i otwarta i robic wszystko co jest w modzie, epiej przysluchuj sie wiadomosciom w TV ze sfer obyczajowych, to bedziesz wiedziala co jest OPŁACALNE i za tem OPŁACANE, kto wim moze bedziesz tak dobrym lachonem ze wybijesz sie na szcyty, jak jakas Alicja z Samoobrony czy jak jej tam

strutututu. A tak poważnie?

Gość marianna33
na powaznie, idz do jakiejs firmy, nie mow nic wprost ale sama wykazuj sie, i rob wszsytko zeby cie lubili, to zaczna

Gość marianna33
o wlasnie glupia suko ty, masz zjebany charakter i cie nikt nie lubi dlaetgo przez 21 at, matka cie nie lubim, ojciec na ciebie robi, a siostra ma cie dosyc najchetniej skopalaby ci i oszpecila, jestes nikim, jestes dziewica i masz nierowno pod sufitem

bueheeheh

mnie tam duzo osób lubi kazdy mówi ze jestem weseoła sympatyczna i pewnie nikt nie przechodzi obok mnie obojetnie;) aczkolwiek nie wszyscy sa tez tacy któzy mnie nie trawia ale mam ich w dupie:P bo ni zalezy mi na tym zeby kazdy mnie lubił

Ale sie wam nudzi.

Gość marianna33
tak ja to bym ciebie strawila, lubie miec kolo sibie takie glupie dziwki ktorym sie wydaje ze je ubie, a one sluza mi tylko do tego aby sie ustawiac w zyciu i w odpowiednim momncie wykorzystac i wyrzucic jak szmate, ale mowcie sobie tak ze jestescie ok i was lubia bo jestescie wszystkie takie fajne

Gość marianna33
szczera ale ty jestes gupia, na pewno wszyscy wykorzystuja cie a ty to nazywasz lubieniem, ale jestes frajerka

Gość
Im bardziej się starasz - tym gorzej wychodzi :) Nie wszyscy muszą Cię lubić i chcieć się z Tobą przyjaźnić... nie ma się co gimnastykować.