Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneta676

czy wasi narzeczeni też tak robią??

Polecane posty

Gość princesso ja przy innych
mężczyznach i kobietach też tego nie robię, ale jak jesteśmy razem to żadne z nas nie suzka zaraz ustronnego miejsca by iść puścić bąka. czasem jak się czegoś najemy to na zmianę pierdzimy i mamy z tego ubaw;) trochę wyluzujcie, ale ja nie uważam tego za chamskie i on też, przecież w twarz mi nie pierdzi:P tylko pod siebie, bo akurat ma taką potrzebę fizjologiczną. sama bym chyba zwariowała jak bym sobie wygodnie siedziała obłożona książkami, lapotem czy innymi rzeczami i raptem musiałabym biec do łazienki bo mi się bąka chce puścić. litości. oczywiście na taką swobodę pozwalamy sobie tylko w swojej obecności. kiedyś zdażyło mu się walnąć dość dużego piercda ;) w obecności jego dobrej koleżanki. miałyśmy ubaw straszny, jemu było cholernie głupio, więc sprobował rozładować sytuację pytaniem czy jej facetowi zdaża się pierdzieć przy niej, na co ona odparła"o i to jak, i to ze 100 razy głośniej". wiec juz nie gadajcie ze to jakas patologia.

ale ja rozumiem ze niektorym to nie przeszkadza. juz pisalam. z tymze tez mam na to sowje zdanie no niestety. mnie to odpycha takie zachowanie. to jst takie anty seksowne. osobiscie chcialabym pozostac dla mojego faceta atrakcyjna babka pociagajaca i na odwrot. a tak to sie nie da.

Gość no tak skoro fizjologia
jest dla ciebie obrzydliwa i przez to czlowiek staje sie mniej atrakcyjny to wspolczuje podejcia do sprawy. moj pierdzący narzeczony nie jest ani ciut mniej atrakcyjny przez to że pierdzi. hmm a moze sam stosunek płciowy jest dla ciebie obrzydliwy? wiesz ten obleśny pot, albo te śluzy? a sperma? o takiej glutowatej konsystencji co się potem rozpływa, albo z ciebie wylewa. no wiesz potem jest mokro między nogami i klejąco, to odrażające trzeba sie od razu umyć bo to oblesne!!! a co urodzeniem dziecka??? meża oczywiście nie dopuścisz do porodu bo co jak będziesz przeć a t tu ...uppssss KUPA!!!

Gość czarny kotekPP
princessa, radze zamieszkać z facetem na tydzien:classic_cool:

Gość czarny kotekPP
oczywiście chodzi mi o normalnych facetów, takich co i kapuste z grochem zjedzą i grochówke:P:)

Gość zaciekawiona.ona
dla jednych puszczanie bąków przy kobiecie to chamstwo, a dla innych przeklinanie przy kobiecie to brak szacunku - każdy mierzy swoją miarą.

przeciez mieszkamy ze soba . a ktos tam wyzej w straszne skrajnosci przechodzi z tymi sluzami itd :-/ pierdzenie , bekanie , obcinanie paznokci u syr jest obrzydliwe jesli ktos to robi w towarzystwie naszym. jesli wam to nie przeszkadza to juz wasza sprawa. my potrafimy zachowac kulture w stosunku do siebie.

Gość czarny kotekPP
princessa, jestescie bardzo kulturalni gratuluje, wez przestań bo to jakies nienormalne. Jezeli jestes z kims musisz czuc sie swobodnie, na luzie chociaż dla Ciebie widze to problem, i jezeli sie z kims mieszka to nie ma w tym zadnego problemu

Gość zaciekawiona.ona
princessa, kulturalnie ale klniecie jak szewcy i o sraczce swojego lubego też Ty pisałaś na tym forum więc kultura przez duże 'k'.

Gość princesso skrajna ze swoimi
pogladami to jestes wlasnie ty. sorry ale obcinanie paznokci w twoim towarzystwie przez narzeczonego to brak szacunku? wiekszych dretwiakow to ja chyba w zyciu nie widzialam!!! to u was w domu to jak we dworze krolewskim normalnie. nie bez powodu twoj nick princessa.

princessaa wzielo sie od kocurki ktora wzielam bo przylazla do nas niewiaodmo skad i to ma na obrozce:-/ jak ktos niewie to niech nie pisze. a kultura jak jest u kogos w domu i kogos to dziwi i jeszcze mowi ze to zle ze to sztywniactwo to tylko wspolczuje tego co dzieje sie uw as. :-/

Gość czarny kotekPP
princessaa a co sie takiego u nas dzieje ??????????? dlaczego nam tak współczujesz?????????????? bez przesady kobieto ogarnij sie :classic_cool: haha

same sie ogranijcie. naskakujecie na kogos kto potrafi sie powstrzymac na chwile od takich odruchow normalnych ktore jednak przy drugiej oosbie juz sa chamskie. ja swojego mlodego nie musialam ustawiac aby tego nie robil. sam wie w czym rzecz. ze czasami czegos poppstu nie wypada. a wy sobie robcie co wam sie podoba i powodzenia

Gość czarny kotekPP
sama mówisz ze to odruchy normalne wiec o co Ci chodzi, skoro są normalne to przed czym sie kryć?? zaprzeczasz sama sobie...

Gość czarny kotekPP
princessaa to moze nam powiesz cały kodeks co wypada a czego nie wypada skoro jestes specjalistką heheh zresztą daruj sobie , chyba widzisz ze wiekszosc dziewczyn jest normalna wiec nie musisz sie wysilac bo i tak nikogo to nie bedzie interesowało hahhaha

Gość czarny kotekPP
my z moją squaw pozbyliśmy się nawet dywanów w naszym tipi, ślady po srace nie chciały już puszczać

w tamcie topiku bylo pytanie. to kurcze odpowiedzialam. a ty kocurze jak chcesz to sobie dalej pierdz i bekaj przy mezusiu. wasz dom wasz chlewik wasza sprawa.

No robi tak... heh :) a co to aż taka tragedia? w towarzystwie znajomych zachowuje się kulturalnie :)

Gość czarny kotekPP
podszywaczu jestes załosny zreszta mysle ze to nasza ksiezniczka hehhe tu pokazała swoją kulture

Gość czarny kotekPP
princessaa kochana ja nie mam męza, i nie mam chlewiku w przeciwienstwie do ciebie

Gość czarny kotekPP
kąpiąc się w bali na szarym końcu szarym mydłem wiem, że i tak nic już nie widać i nie sprawi to już nikomu żadnej różnicy, zatem bez krępacji zabarwiam wodę brązowym odcieniem moich całodziennych posiłków, gorzej gdy pomylę kolejkę do kąpieli i po mnie zanurza się w bali moja teściowa

Gość zolwikkk
PIRDZENIE , BEKANIE PRZY KIMS TO ZENADA. A TE CO MOWIA INACZEJ TO MALE CHODZACE SWINKI :-) amen

Gość czarny kotekPP
podszywaczu gratuluje, ale powinnam powiedzieć ksiezniczko hahhahaha a dla Ciebie princessa puenta wieczoru haha "Nie rozmawiaj z głupkiem, najpierw zniży cię do swojego poziomu, później pokona doświadczeniem"

Gość czarny kotekPP
dobranranoc z głupkami nie gadam:classic_cool:

Gość czarny kotekPP
mówię to z własnego doświadczenia :)

Gość zolwikkk
ty kocurze to idz sie leczyc !!!!!!!

Gość miniara
przypadkowo wszystko ok ale zeby celowo hmm tak sie maksymalnie dziewczyny luzuja przy facetach a pozniej sie dziwia ze je ci faceci zdradzaja z wymuskanymi laluniami bo maja juz dosc swojej-swojskiej "luznej" i kojarzacej sie ze smierdzeniem kobity