Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problem mamly mam

just few words - prosze pomozcie mi to przetłumaczyć

Polecane posty

Gość problem mamly mam

hey może ktoś mi to pomóc przetłumaczyć, bo nawet w słowniku edict tych słów nie ma, jakis slang chyba a chcialbym wiedziec ocb :) with spares and shed vengence Seeking arch enemy, possibly crimeloard or deformed megalomaniac wannabe players dzięki :D

Gość tlumacz_przysiegly
w skrócie: a pile of crap to znajdziesz :)

Gość jednorozec
its a lot of random shite:P nie da sie to typowy slang ale to pojedyncze slowa ktore ni maja logicznego znaczenia

Gość problem mamly mam
tak myślałem właśnie ze to slang jakis :D tutaj całość Virtually complete girl seeks guy with spares and shed Age: 19 Im 5 foot 10, very cute , into shopping, partying,good conversation and drinking (by day). Justice, honor and vengence (by night) Seeking arch enemy, possibly crimeloard or deformed megalomaniac. . Must be funny and cute, send face pic or you will recieve no reply. Genuine guys only please. 19 - 29 ...No idiots or wannabe players. po prostu tych wyrywków które napisałem wczesniej za cholere nie jestem w stanie wykapowac o co chodzi :D nawt słowniku tego nie ma wiec moje pytanie jeszcze jest takie :) jak mozna sie nauczyc tego slangu ??? rozumiuem ze jedyny sposob to mieszkajac w UK :D ale nie mieszkając i pracując z polakami oczywiscie :D see ya

Gość problem mamly mam
damn guys is anyone here who can translate this shit above coz i'm really wanna know what the hell some phrases means :D thx