Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aj poioa e

Czy to jest normalne czy chore ?

Polecane posty

Gość aj poioa e

Jestem z nim prawie 4 lata. Od poczatku byl zazdrosny, ale teraz juz przegina. Jak gdzies wyjde, dopytuje sie gdzie, z kim i po co. Jak pogadam z kumplem na ulicy już foch. Ma moje haslo na nasza klase i na poczte... Dzisiaj np napisalam kumplowi cos smiesznego.. tak poprostu smialam sie z pewnej sytuacji na zdjeciu ktore mial. Moj chlopak na to stwierdzil ze ja chce do niego zagadac pewnie :O ... i ze mam usunac NK. On jest nawet o mojego psa zazdrosny jak go tule i mowie np ''moj kochany piesek'' :O ... co ja mam robic ? Coraz bardziej zniechecam sie do niego, ale moze sie myle ? Moze wyolbrzymiam ? Jak wy to widzicie?? :O :(:(

Gość gsdhadasjdgjhasd
ja mam to samo gadałam z kumplem na gg a ten do mnie tekst ze kocham swojego kumpla buhahahahahaha zachowuje sie jak gówniarz 16 letni

Gość Sarunia26
ja tak żyje,rodze uciekaj bo on sie nie zmieni będzie tylko gorzej

Gość aj poioa e
chciałabym... już nie raz próbowałam :O ale nie potrafię. A dlaczego wy nie ''uciekacie'' ?? Dzisiaj prawie rozjechal czlowieka na drodze z nerwow jak mu powiedzialam ze jak bede chciala to usunę... :O

Gość cccccccc
moj mąż jest taki sam, przyzwyczaiłam się wpuszczam jednym uchem i wypuszczam drugim, bo bym chyba ocipiała inaczej, dużo rzeczy rozładowuję śmiechem, i nauczyłam się z tym żyć, w życiu bym nie zostawiła mojego misiunia, każdy ma swoje wady:)

Gość aj poioa e
Tak wiem ze kazdy ma swoje wady, ale kurcze ja tez nie raz proboje jakos rozladowac to smiechem czy cos, ale to nic nie daje :O on rzuca fochem i koniec. A pozniej ja musze go przepraszac....

Gość aj poioa e
Niech ktoś coś jeszcze napisze ... :(

Gość to przestan przepraszac
powiedz mu swoje zdanie. boisz sie stanac przy swojej racji? jesli tak to zastanow czego sie boisz? ze cie zostawi? ze zostaniesz sama?

Gość byłam kiedyś z takim
Spieprzaj, albo spieprzysz sobie życie. Byłam z takim, NIE polecam. Teraz mam normalnego :)

Gość aj poioa e
Boje sie jakoś ze zostane sama... ze mimo tego, ze jest jak jest to ja bede tesknic i zalowac.. ale z drugiej strony mam ochote oderwac sie od tego wszystkiego. Wiem dziwna jestem :O

Gość aj poioa e
Bylas z takim.. i tez Ci tak stwarzał ? czy byl jeszcze gorszy ?

Gość fgfdgdsgf
mój byl taki sam po 5latach jest zupełnie odwrotnie :) ja się uspokoiłam przy nim, wcześniej wychodziłam na imprezy itd. tęsknię za tym jaki był kiedyś. teraz znowu zacznę żyć swoim życiem bo nie ma sensu sie zmieniać. doceń to co masz i ze cię kocha

Gość zakretka
Nadmierna zazdrosc zwykle swiadczy o tym, ze sam ma cos na sumieniu. Taka jest moja skromna opinia.