Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulinmkkkkkkk20

pomozcie mi z moja pochwa

Polecane posty

Gość paulinmkkkkkkk20

w sobote uprawialam sex. dzisiaj wyskoczyly mi w kolo pochwy biale wypukle kropki i kiedy je naciskam wydobywa sie z nich bialy plyn. ktos wie co to moze byc? prosze bardzo o pomoc, nie moge isc do ginekologa gdyz praca mi na to nie pozwala

Gość o fuuuuuj
Grzyba złapałaś :/

Gość paulinmkkkkkkk20
a wyzywisz mnie jak strace prace?

Gość o fuuuuuj
Dam Ci serca z napleta

Gość o fuuuuuj
sera

Gość jakiego grzyba
co wy pierdolicie? jak sie nie znacie to nie piszcie. grzybica sie tak nie objawia, to opryszczka

Gość bridzet
opryszczka

Gość do lekarza idz
Ja bym poszła do lekarza, a z tym sobotnim facetem nigdy bym sie nie spotkała. Naniesie ci świństwa i potem cierpiec bedziesz.

Gość kobieta gangstera
To jest najzwyklejsza opryszczka,zapieprzaj do ginka,bo ona się rozprzestrzeni na całe narządy płociowe! to nie żarty! i nie pieprz głupot że nie możesz,nie ma teraz rejonizacji więc możesz isc do albo po południu! a jak nie to PRYWATNIE!

Gość egzperd
To wszy. Albo glizdy. DDT je potraktuj.

Wiesz co ja miałam grzybię pochwy i dużo czasu spędziłam na czytaniu o tym i znalazłam pare fotek właśnie z takimi przyszczami. A czy oprócz tego swędzi Cie pochwa?? mas zaczerwienione i lekkko opuchnięte?? Ja kupiłam sobie maść Clotrimazol (ona jest bez recepty i zapłaciłam 3,50 zł) smarowałam i mi przeszło..

Gość Gościnnie
to rzeczywiście może być opryszczka jeśli clotrimazol nie pomoże to spróbuj Vratizolin-jest na opryszczke i również nadaje się na okolice sromowe-może być jeszcze Zovirax itp.

Wiesz co ja miałam grzybię pochwy i dużo czasu spędziłam na czytaniu o tym i znalazłam pare fotek właśnie z takimi przyszczami. A czy oprócz tego swędzi Cie pochwa?? mas zaczerwienione i lekkko opuchnięte?? Ja kupiłam sobie maść Clotrimazol (ona jest bez recepty i zapłaciłam 3,50 zł) smarowałam i mi przeszło..

Zgadzam się że autorka tematu została zainfekowana chorobą weneryczną - opryszczką narządów płciowych.