Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaja_aa_aa

jak wam sie widzi?

Polecane posty

Gość kaja_aa_aa

Pytam kobietki które mialy juz slub i wesele, co myslicie o takim rozkladzie dnia ślubu? 10,15 - fryzjerka 12,00 - kosmetyczka (od fryzjerki mam tylko 2 kroki do kosmetyczki) 14,00 - zdjecia ale tylko w studiu 16,00 - błogoslawienstwo 17,00 slub 21,00 zdjecia w plenerze (jakies pol godziny) 21,40 - powrót na sale i zabawa do bialego rana do domu samochodem mam 5-7 minut drogi, do kosciola 3 minuty samochodem (ale bedą bramy wiec pewnie bedzie dluzej) z sali do miejsca gdzie bedziemy miec zdjecia w plenerze tez jakies 3 minuty drogi samochodem

Gość kaja_aa_aa
hhehhe sex to pewnie dopiero w niedziele albo na sali umkniemy na chwile hahahah

ja miałam taki rozkład: 8:00 fryzjer 11:00 kosmetyczka 13:15 błogosławieństwo 14:00 ślub 18:00 plener :)

Gość kaja_aa_aa
wredniak - to strasznie wczesnie mialas slub ale to chyba tez zalezy od regionu, a co myslisz o moim chodzi mi o to czy ze wszystkim zdaże i nie chce nerwów:O wiadomo jakiejs bieganiny tylkozeby wszystko na spokojnie bylo

kaja bieganiny i tak nie uniekniesz :) taki urok slubu :) a szczerze mowiac to jakos mi nie pasuje w twoim grafiku ten fotograf przed blogoslawienstwem-mam wrazenie ze to tak strasznie na szybciocha bedzie-ale moze sie myle.

ja tez mam na 14 slub. mialam wszystkie godziny o wyoru i wybralam tak durnie. a rozklad mniejwiecej jest taki. 9 fryzjer 10.30 kosmetyczka 13.15 blogoslawienstwo 14 slub 15 .30zdiecia 18 wesele

ja mam: 9:00 fryzjer 10:00/10:30 kosmetyczka 12:15 błogosławieństwo 12:40 wyjazd do kościoła (20 minut drogi) 13:30 ślub też mi się wydaje, że zdjęcia w studio przed błogosławieństwem mogą wyjść dość nerwowo.

Gość kaja_aa_aa
chciałabym jeszcze zdążyć bzyknąć się po raz ostatni z moim byłym, tylko nie wiem przed, w trakcie, np. w zakrystii, czy podczas wesela, proszę o poważne odpowiedzi.

Gość kaja_aa_aa
ajj nędzny podszyw no mogą wyjśc nerwowo, ale widzicie my mamy taki problem ze jak sie denerwujemy to cali czerwoni heheh :P a jak juz choc troche alkoholu to wogle tragedia niby tam retuszują zdjecia no ale jednak mam obawy i chcialabym zeby chociaz te w studiu wyszly ladne :P

Gość kaja_aa_aa
up