Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paula3454

normalna długość sexu czy nie? potrzebuje rady plisss

Polecane posty

Gość paula3454

tłumacze mu, że jest za krótko, przeprasza mówi że się stara bardzo ale mu ćiężko i na pewno sie poprawi nastepnym razem i nastepnym jest to samo. Jestem jego pierwsza dzieczyna z którą sie przespal. Uprawimay sex już 1,5 roku. Mysłałam że to przez to że nie robił tego wczesniej i sie nauczy a tu czas leci i nic sex to jakieś 2 minuty. To normalne ? dać mu jeszcze więcej czasu na naukę czy to już nie jest normalne ? dodam że nie jest aż taki młody bo ma 25 lat

Gość paula3454
tylko własnie dać mu troche czasu jeszcze czy juz miał go wystarczajaca ilość? no bo chyba ze seks jest za krótki to mam racje?

Gość gffjhgfj
a czy gdybyś musiała ruszać mu skóra 15minut byłabyś dumna:P? może za bardzo go podniecasz dziewczyno:)

Gość pomoge-on
miałem ten sam problem. najpierw stosowałem preaparaty na przedłużenie. one pomagały. a tak na prawdę pomogły mi ćwiczenia i zabiegi zalecone przez lekarza i różne terapie ziołowe. wyrobiłem się i teraz po kilku miesiącach dojeżdżam z moją kobietą do 15-20 minut :)

Gość Teriu
W sumie wiem cos o tym. MIalem kilka razy tak, ze doslownie 1-2 minuty i koniec. Zauwazylem, ze jesli nie mysle o seksie tyle, mam jakies zajecie, czy ide na silownie to tam sie wyladowuje. Zbyt bardzo i czesto jest "napalony". Zauwaz, ze jesli bys chciala uprawiac seks z nim w tym samym dniu juz po poprzednim seksie to trwaloby to dluzej. Czy on uprawia jakis spotr, chodzi na w-f itp? To duzo daje. Zbyt duzo mysli o seksie i o Tobie i rzeczach erotycznych.( oczywiscie nie mowie, ze taki jest i, ze tak mysli. Mowie to tylko ze swojego doswiadczenia. Bron Boze nie obrazam Twojego chlopaka.

Gość paula3454
no właśnie on tak mówi że za bardzo go podniecam......no bo taj jest nie musze nawet sie starac i on juz jest gotowy i to moment naprawde.

Gość paula3454
wiem, że nie obrazasz dzieki :) moze faktycznie jakis sport on ma go mało i moze jest za bardzo spiety brak mu jakiegos wyłądowania........chyba go zmusze do czegos :) bo juz nie wiem....no a drugi raz jest dłuzej ale tez nie bardzo dlugo

Gość erere
Kupcie prezerwatywy na przedluzenie stosunku , jezeli nie pomoga to niech zalozy i w niej posiedzi zanim wejdzie w Ciebie ewntualnie niech wejdzie ale sie nie rusza i tak posiedzcie z 10 min jezeli tez tak szybko dojdzie to podziwiam bo ja po nich wogole nie dochodze tyle ze ja ogolnie dlugo moge wiec on moze dojdzie :)

Gość powiem takkkkkkkkk
ta zadnych gumek..kupcie oko bawole..dla Ciebie to ewxtraza a dla niego przedłzene do 2 godzin..polecam

Gość dajana li
o maj boże ;/ 2 min???!!! szokkk zaproponuj mu gumki opozniajace wytrysk i zmiane pozycji podczas to pomaga

zwal mu konia wcześniej mówiąc kolokwialne. albo lodzika ale tak do wytrysku. potem: a) dpoki mu znowu nie stanie jest czas na gre wstepna b) jak juz mu stanie to prawdopodobnie tak latwo mu nie pojdzie :D

Gość Lucyna333222
Cześć Paula, szybkie i za szybkie "dochodzenie' może być spowodowane wieloma czynnikami. Oczywiście może to być powodem braku satysfakcji i przyjemności dla obu stron. Zobaczcie tu: http://przedwczesny-wytrysk.zlotemysli.pl/edwardstanislaw,1/ Powinniście Oboje to przeczytać, dużo mądrych uwag i rad - już spis treści o tym świadczy !!