Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajednasmutna

kocha ją nadal?

Polecane posty

Gość takajednasmutna

Co o tym sądzicie? Mój facet powiedział, że jako były zawsze będzie zazdrosny o łózkowych partnerów swojej byłej, ze skoro on ją dotykał to on jako facet ma taką dumę ze jest azdrosny o była... a ja? myslicie ze on ją nadal kocha skoro tak powiedział?

Gość Gadający Zgred
nie kocha, traktuje jak przedmiot, gupi chujec

Gość takajednasmutna
jak przedmiot? mowi ze mnie ocha, pokazuje mi to, ale te jego slowa mnie zastanowily i juz sie zaczelam schizowac;/

Gość spytaj się go
kim dla niego w takim razie jest teraz ex skoro jest o nią zazdrosny?

Gość spytaj się go
i kim Ty dla niego jestes? plastrem na rany?

Gość takajednasmutna
jestesmy razem prawie 1,5 roku więc plastrem nie jestem..tak przynajmniej to odbieram..nie wiem, te slowa byly wypowiedziane jakis czas temu ale sie zastanawiam teraz:(bo jakies zle mysli mnie naszly. pytam na forum bo myslalam ze moze inni fceci tez tak maja. tn on nie ejst zazdrosny o tych facetow ze ona z nimi chodiz ale mowi ze kazdy facet ktory sypial z dzieczyna pozniej jest troche zazdrosny o nia... nie wiem co o tym sądzić

Gość spytaj się go
Dla faceta, kótry nie kocha już swojej byłej , to co ona robi i z kim sypia jest obojętne. Facet Ci to pisze :)

Gość niezobowiązująca sugestia
Też uważam jak spytaj się go - że faceta jego ex do której nic nie czuje nic nie obchodzi, szczególnie jak jest z kimś nowym, z kimś kogo podobno kocha. Kurde co wy macie za facetów?

Gość takajednasmutna
dzieki za odpowiedź:) to jak mam podejsc go zeby mi odpowiedzial?

Gość Gadający Zgred
wcale, nie powie ci, na tym to polega, gdyby cie traktowal inaczej to by tak bylo ale jest tak jak jest.

Gość takajednasmutna
Gadajacy Zgred, co mi radzisz w takim razie?

ja radzę zmienić faceta, zgred pewnie to samo:)

Gość takajednasmutna
a co mu powiedziec? kocham go...to nie takie atwe;(

Zapytaj go może jakby on się czuł gdybyś Ty mu wyznała ze jesteś zazdrosna o swojego ex. Później wszystko się potoczy dalej kierunek rozmowy będzie podyktowany jego odpowiedzią. Ty kochasz ale czy i on kocha ?? Poza tym jak sama się nie będziesz szanowała to nikt Cię nie uszanuje. Dla mnie ten facet jest dupkiem.

Gość takajednasmutna
dzieki, pogadam z nim jutro

Gość takajednasmutna
pogadałam z nim. Spytalam czy to co mi keidys powiedział o zazdrości czy nadal aktualne. Powiedział ze nie, ze jej juz nie ma w jego myslach nawet na moment :D

Gość a co miał ci powiedziec
? :-o

Gość stokrotki w kropki
jeżeli zapytałaś go wprost to co miał Ci innego powiedzieć-chyba tylko ostatni palant mógłby powiedzieć "tak kochanie dalej jestem zazdrosny"aż tacy zidiociali to oni nie są:D

Gość menzatka honoratka
uopppp

Popieram osoby wypowiadające się przede mną. Co innego miał powiedzieć???

Gość A CO BĘDZIE JAK
TA JEGO BYŁA ZA NIM ZATĘSKNI???? poleci do nieej na skrzydłach... :O kobiety są strasznie naiwne , niestety :( a faceci mówią nam tylko to co chcemy usłyszeć, natomiast prawda bywa brutalna

Gość takajednasmutna
otoz byla za nim ganiala ciagle, on ja odtracal. Ten tekst byl wypowiedziany ok 10 miesiecy temu, wczoraj mi sie przypomnial i spytalam Was. Spytalam rowniez jego, nie wprost, ale tak by sie dowiedziec, odpowiedzial. Mowicie ze jestem naiwna, ok, moze i jestem, ale czy Wy jestescie ciagle podejrzliwi?

Gość jsnskjfnskjfnaskj
upupupu

Gość dla mnie facet który
"ma taką dumę" że jest zazdrosny o partnerów seksualnych byłej dziewczyny jest zjebany na tyle, że nie warto się z nim zadawać... nawet jeśli juz mu to 'przeszło'. to pewnie jeden z tych niedowartościowanych prawiczków, którzy traktują kobietę jak towar i wypytują dokładnie o przeszłość seksualną, by potem łaskawie "wybaczyć" 25 letniej kobiecie dwóch facetów, z którymi się kochała :O Dobrze że mój facet jest radykalnym feministą :D

Gość takajednasmutna
nie chce go bronic, ale to ja pytałam go o przeszlosc seksualna.. Dziekuje za odpowiedzi :**

Gość sama nie ufasz....
a to z czegoś wynika.... ona za nim latała-oni zawsze tak mówią :p a Tobie droga autorko intuicja coś poszeptuje, ciekawe dlaczego :O obyś się nie obudziła z ręką w nocniku :P

Gość takajednasmutna
Nie ufalam bo byłam mega zazdrosna :( wiem, moja wina, bo zazdrość była z iczego. Ona latała-nie on mówił, ja to widziałam, dlatego byłam zazdrosna, bo mam kompleksy i myslalam ze skoro ona za nim latala to na pewno on bedzie chcial wrocic...minelo 1,5 roku. nie chce :) zebym sie nie obudzila z reką w nocniku-tez tak myslalam, ale z drugiej strony chce zaprzestac zazdrosci chorobliwej, zwlaszcza po jego ostatnich slowach. Widze ze mnie kocha. Jakby chcial wrocic do niej to raczej by wrocil, bo ona go blagala o to kilknascie razy. nie wrocil, chyba to cos znaczy. Pisze juz to wszytsko tutaj bo nie chce sie zadreczac ponownie i znowu popadc w kompleksy.