Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uiyiuyiuyiui

Ostrzegam przed ślubem w Katedrze w Radomiu

Polecane posty

Gość uiyiuyiuyiui

Banda oszustów i złodziei - zarówno ksieża jak i zakonnice.

Gość radomianka_anka
jakies szczegoly?

Gość uiyiuyiuyiui
nie chodzi mi o to ze trzeba zapłacic tylko ze ksiadz klamie i wprowadza w blad. idziesz do kancelari (aha czynna w sobote 10-12 nie przychodz o 11.40 bo przeciez juz nie bedzie ksiedza ) i ksiadz mowi, ze zlub kosztuje 800 zł i w tej cenie jest juz wszytko..... jest opłacony organista kwiaty sa itd... Jestem na ślubie i o dziwo nie bylo marsza Mendelsona, ide do organisty i pytam czemu? Odp. Bo nie opłacili, ja mam obowiazek grac do zwyklej mszy a jak ktos chce masza to 100zł. Idziesz dlaej do zakonnicy a ona mowi ze nie ma budzetu na kwiaty i beda 2 kwiatki na krzyz, dajesz 100zł krzywo patrzy, od 200 zaczyna sie rozmowa. Ksieza olewają młodych, liczy sie tylko kto wyrwie wiecej kasy

Gość radomianka_anka
Szczerze mowiac nie dziwie sie. leca sobie w kulki, bo tam najladniej..coz zrobic.Przykro mi, ze musialas to przezyc tylko.

Gość wandeczka j.
To, ze sobie tak wyceniają, to pół biedy. Najgorsze to ze sie człowiek dopiero na miejscu orientuje i juz nic nie moze zrobic. Jak juz tak się cenia, to powinna o tym byc mowa prosto z mostu. Wersja podstawowa kosztuje tyle i tyle i wchodzi w nia to i to. Jak się chce więcej, to to tyle, tamto tyle. I sie wie, na czym sięstoi. Bo tak to juz po ptokach.

Gość gość
co do wesel to jak ktoś szuka ofert zespołów z Radomia to polecam szukać na aktywnamarka.pl

Gość gość
Wątek z 2009. Ciekawe, czy autorka już po rozwodzie i do Nowoczesnej się zapisała, bo tam takie mądre.