Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antykonc..

hej jesli bierzesz tabletki antykoncepcyjne to pomoz

Polecane posty

Gość antykonc..

juz mam recepte ale nie dopytalam sie mojej pani ginekolog kiedy wlasciwie moge uprawiac sex zazywajac pigulki. po 12ha od polkniecia pierwsze? moze odczekac tydzien.., miesiac (jesli chodzi o regularne polykanie tabletek to nie bedzie problemu, mam taki maly kalendarzyk wszystko sobie zaznacze, plus ewentualnie jakis alarm cykliczny w telefonie) nie chcialabym po prostu teraz zachodzic w ciaze. a jednoczesnie nie martwic sie w ktore dni moge się kochac a w ktorej nie.. dlatego prosze o porady jak jest najbezpieczniej.

Gość annamarianiejopek
mi ginekolog powiedział że mogę zaraz po zażyciu pierwszej tabletki... ale zawsze mi się to dziwne wydawało...

Gość antykonc..
jeszcze ich nie kupilam napisalam wyzej ze mam recepte jutro sie tym zajme.

Gość antykonc..
no wlasnie podejrzane, zbyt swiezo po 1 i hop do lozka. mowila mi ze mam brac 21 dni potem 7 dni przerwy, czy w ciagu tych 7 dni tez moge uprawiac sex? eh moze za wczesnie te pytania, pewnie na ulotce bedzie jakas instrukcja...ale lubie wiedziec bo mi to chodzi po glowce

Gość antykonc..
mimo wszystko nie zrobie tego po 1;P cykor

bo tabletki bierze się 21 dni (pierwsze opakowanie zaczynasz w 1 dniu miesiaczki) po 21 dniach przerywasz na 7 dni i od nowa, ale już pierwsza tabletka cię zabezpiecza, a jakie ci przepisał lekarz???

Gość antykonc..
Lugano

Gość antykonc..
a widzisz tak sie zajelam seksem ze zapomnialam o okresie .. a fuu . Ok noto dziekuje Ci bardzo za rozwianie obaw :) dobranoc