Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanaaaaaaaaa

nie wytrzymam tego dluzej!!

Polecane posty

Gość załamanaaaaaaaaa

moj facet jest fajnym mezczyzna, ale jego dresy!!!!!!! jego styl,!! kompletny brak gustu i zadbania!!! mysli ze zalozy swoje okreopne dresy koszulke i bluze i jest wspanialy do tego zawsze kaptur albo czapeczka na glowie i jeden wielki koszmar!!! pomocyyyyyy jak to zmienic?? ;(((( to jest nie do wytrzymania.!! nie tak sobie wyobrazalam moja milosc, as kocham go bardzo. myslalam ze sam po tych 2 latach od kad sie nzmy to zmieni w koncu ale nie widac by mial taki zmiar!!!1 koszmarrrrrr ;(

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zagroz mu ze jak nie zmieni stylu to go zostawisz powinno podzialac!

Ja pierdziu, idź z nim na zakupy i sama mu cos wybierz ale tak żeby i jemu się podobało... Proste!

Gość załamanaaaaaaaaa
dla mnie to nie jest powod do smiechu!!! grozic mu nie bede bo jest tak uparty ze i wtedy tym bardziej tego nie zrobi ;(

Gość chciałabym mieć...
takie "problemy" :(

Gość załamanaaaaaaaaa
jak bylismy na zakupach razem to nie chcial nawet spojrzec na to co mu proponowalam. pozatym on moze nosic cos tylko z nike,reeboka,umbro i bug stara. to chyba tyleeeeeeeee. koszmar ;( do innych sklepow nawet nie wchodzi.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Thyssen Ja pierdziu, idź z nim na zakupy i sama mu cos wybierz ale tak żeby i jemu się podobało... Proste! jak pojdzie z nim na zakupy to on i tak wybierze co sam bedzie chcial tak sie nie da!

Gość załamanaaaaaaaaa
mmy oprocz tego duzo wieksze problemy niestety. on ogolnie ma ciezki charakteer. a tro jest mioj problem, bo on nie widzi by bylo cos nie tak jesli o to chodzi ;(

Gość załamanaaaaaaaaa
ZŁOTY ~~~> widzie,że bardzo cie to bawi ;D :D

Gość a ile macie lat

Gość załamanaaaaaaaaa
milosc bylo w sensie osoby,kogos kogo pokocham. kocham go mimo wsztsko, mimo iz traktuje mnie czasami nie najlepeij,. ale chciala bym by wygladal "normalnie"

Gość załamanaaaaaaaaa
24 lata!! ja staram sie zawsze byc zadbana,lekki makijaz,ladnie ubrana itd. a on?;/

Gość załamanaaaaaaaaa
w ogole o siebie nie dba, chodzi w drechach ;/ a odemnie wymaga bardzo duzo.

Gość jeszcze tylko ja
z moim też tak było;) mój pierwszy krok do zmiany był taki ze na pierwszą wspólną gwiazdkę dostał koszulę;) poprosiłam go zeby wskoczył w nią jak będzie u mnie w święta;) potem zabierałam go ze sobą na zakupy w takie miejsca gdzie są kolekcje damskie i męskie czyli H&M, reserwt;) koś sobie, a potem niby tak tylko na chwileczkę ciągnęlam go na konfekcje męską i mowiłam ze fajnie by w tym wyglądał;) podiałało:D sam zauważył zę częściej sie za nim baby oglądają i rodzina zwraca uwagę ze lepiej wygląda:D

Gość załamanaaaaaaaaa
nie widuje na ulicach takich facetów. w dresach raczej juz chodza sporadycznie. a jescze ogolnie nie przejmuje sie swoim wizerunkiem, nie dba o siebie. do tego jeszcze jak by dobrze w tym wygladal, a tak nie jest, jest szczuply a w polaczeniu z szerokimi dresami to koszmar!!

Gość załamanaaaaaaaaa
tak kupie mu koszule a on zalozy ja do dresow ;/ nie widzialby w tym nic zlego... ;/

Gość załamanaaaaaaaaa
dla mnie to nie jest juz smieszne ;/

Gość tuttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
wspolczuje chlopakowi...

Gość te vredne
to jest wlasnie slodkie w kobietach - 'ma ciezki charakter', 'traktuje mnie czasami nienajlepiej', a ta tu bedzie o dresy narzekac. Autorko, poczekaj troche, po 40 raczej przestanie w dresach biegac.

Gość załamanaaaaaaaaa
oceniacie a nie znacie sytuacjii!!! to ze mnie ciagle olewa,niepozwala spotykac nawet z jedyna najlepsza kolezanka, straszy,rzadzi mna na kazdym kroku,szantazuje to dla mie nie jest najlepsze traktowanie. nie wiem jak dla was. ja lece na akzde jego zawolanie,wsyztsko mu wybaczam,nigdy nie zrobilam nic zlego w naszym zwiazku itd. wiec chyba nie ejstem taka zla.

Gość załamanaaaaaaaaa
wymaga odemnie nie wiadomo czego a sam sie w oglle nie stara!! a to ze chce by o siebie zadbal to przeciez chyba z korzyscia dla niego glownie!!!

Gość załamanaaaaaaaaa
roze mnie wiecznie nie zadowolonego potwora!!! a tak nie jest nawet w malym stopniu!!

Gość załamanaaaaaaaaa
*robicie ze mnie *

Gość te vredne
akurat mnie nie zrozumialas. wlasnie o to mi chdozi, ze on Toba pomiata, a Ty sie przejmujesz takim drobiazgiem jak dresy. ale coz, skoro Tobie to odpowiada...