Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niedopieszczona żona

nudno, cholera.....

Polecane posty

Zosiu nie jestem szmaciarzem i będę wklejał na kafe twoich @ !!!!!!!!!!!!!!!!! Zofia=jania wzor do nasladowania :D :D Julia z kim? 😭

sennie jakoś. taka wiosna niskociśnieniowa:O a przecież wiosną wszystko powinno się budzić

złotko będziesz dbał i zawsze kiedy będę chciała isc do łózka pojdziemy? do żadnego łózka nie pójdziemy :o :o seks po ślubie!!! owszem będę nosił na rekach i całował stopki... :P ;) Julia -----> @

wstałem o 7 znaczy się obudziłęm:) rozkoszne powinności przedmałżeńskie były... kawka do łóżka potem śniadanie ogarnianie spraw różnych- na przykład wymiana dętki w rowerze lubej aby nóżki miała jędrniejsze jeżdząc do tyrki bicyklem ogarnianie roboty w kompie, emalie, te rzeczy... Za dużo przegrywam życia na kafe żebym mógł sobie na to pozwolić codziennie:)Normę na maj już wyrobiłem:) w kwietniu:(

Trzeba by założyć AK koło wsparcia dla Anonimowych Kafeteriuszy;) Kafeteriusz Witkacy- nie wchodzę na kaffe od 15 minut...;)

No to masz roochacza, normę wyrobiłaś... przecież to doskonała wiadomość!! do listopada masz wolne:) Idż i nie przegrywaj więcej:D:D:D

Żonko wiem :( trudno :( Ja już wybrałem Boga tylko mam straszne problemy....😭